Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage en HEMI drivstoffeffektive

En HEMI-motoren har halvkuleformet-formede brennkammer snarere enn kileformet forbrenningskammer i in-line ventil oppsett vanlig i de fleste motorer. De hemispherical kamre gjør det mulig for motoren å ha større, rettere ventiler, noe som gir bedre luftstrøm og forbedret motor puste. Endre din kjørestil og vedlikehold av motoren vil forbedre drivstofføkonomien av høy ytelse HEMI. Du trenger
Fuel additiv
Vis flere instruksjoner
en

Fyll Hemi er dekkene med nitrogen i stedet for standard luft. Nitrogen forbedrer dekktrykk oppbevaring, noe som fører til bedre drivstofføkonomi. Nitrogen forlenger også levetiden på dekket.
2

Hold deg oppdatert på vedlikehold sjekker. Bil problemer, for eksempel klissete kalippere og skitne luftfiltre, føre til en reduksjon i drivstofføkonomi. Vedlikehold av bil er en av de beste måtene å forbedre drivstoffeffektiviteten i en HEMI.
3

Bruk drivstoff additiv for å bedre håndtering og drivstofføkonomi. Rengjør med et drivstoff injektor renere annenhver tanker av gass. Bruk en god merkevare av drivstoff additiv, slik som Shell eller Lucas. Bytt injektorer hver 75.000 miles.
4

Endre din kjørestil for å forbedre drivstofføkonomien. En HEMI er en høy ytelse bil, og det er fristende å kjøre fort. Sett cruise control på når du kjører på motorveien og akselerere sakte fra en stopp. Hver gang du smelle på gassen, minsker drivstofføkonomi. Forutse stopper foran ved å la foten av gassen og sakte kommer til en stopp, snarere enn akselerasjon og måtte smelle på bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148046.html

Previous:
Next:

driving tips