Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan ser kul under kjøring

For mange mennesker, er deres bil eller lastebil det viktigste i livet deres . De er besatt med hvordan deres kjøretøy ser ut og hvordan de ser kjører bilen . Her er noen trinn på hvordan du ser kul mens du kjører bil . Instruksjoner
en

Rengjør bilen . Kule folk vil alltid ha en super clean bil eller lastebil . Plukke opp søppel , tørk av dash bord , feie gulvene og tørk setene . Heng en fin smelling luftrenser fra bakspeilet. Ikke heng flere luftrensere . Dette vil få andre til å tro at du virkelig stinker og det er ikke kult.
2

Dekorer bilen . Legg noen felger til dekkene , setetrekk , ratt cover, noen kule gulvmatter og andre utsmykninger . Cheesy støtfanger klistremerker er ikke kult. Sørg for at du dekorere bilen i henhold til loven. Hvis sotede vinduer er ulovlig , ikke sette dem på bilen din .
3

bruke solbriller som du cruise nedover veien . Slå på noen virkelig kul musikk , men ikke spille det så høyt at alle i nabolaget kan høre deg. Installer en fin stereoanlegg , men spille det innenfor grensene. Har et hyggelig utvalg av forskjellige typer musikk for dine venner som har forskjellig smak enn deg.
4

Følg alle kjøring lover . Det er ikke kult å kjøre fort eller å kjøre utrygt . Ikke engasjere seg i tåpelige road spill eller road rage .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147898.html

Previous:
Next:

driving tips