Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke synlighet på en motorsykkel

For å maksimere personlige sikkerhet på en motorsykkel er det viktig å maksimere synlighet. Bilistene ofte finner det vanskelig å se motorsykler for en rekke årsaker. Motorsykler er relativt små og kan lett skjules av større kjøretøy. I tillegg driverne er mer vant til å se biler og lastebiler på veiene, og derfor har en tendens til å overse motorsykler, selv når de er i førerens synsfelt. Motorsyklister har også en tendens til å overraske andre bilister med kjørevaner som kan forårsake en motorsykkel skal vises med minimal varsel. Forsvarlig motorsyklister passe på å maksimere synlighet og sikkerhet på veien. Instruksjoner
en

Påse at motorsykkelens hovedlyset er riktig innstilt og fungerer til enhver tid under drift.
2

Bruk en fargerike jakke, som rød eller oransje, dagtid drift. Bruk en hvit farget og /eller reflekterende jakke i løpet av natten reiser.
3

Unngå å kjøre motorsykkel i andre bilens blindsoner. Når du er i en tilstøtende kjørefelt av reiser, unngå området fra baksiden passasjerdøren til omtrent 20 meter bak en nærliggende kjøretøy.
4

Hold trygg avstand fra kjøretøy som du følger. Ikke bare tailgating øke risikoen for påkjørsler bakfra, hindrer det også muligheten for andre drivere for å se deg.
5

Watch for, og forventer, andre biler, spesielt på flerfelts veier . Innse at motgående trafikk, avhengig av den relative plasseringen av andre kjøretøy, kan være ute av stand til å se deg selv om du kan se dem.
6

Vurder å plassere små flagg eller vimpler på baksiden av syklusen. Disse forbedre synligheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147878.html

Previous:
Next:

driving tips