Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Kjøring teknikker for å lagre gass

Mellom høye gasspriser og økologiske bekymringer, alle har en grunn til å spare gass. Kjøpe en ny bil er ikke den eneste måten å øke drivstofføkonomi. Det er mange kjører teknikker som kan spare gass med en hastighet like god eller bedre enn de nyeste hybrid biler. Å være en tryggere, mer oppmerksomme sjåfør er nok til å lagre gass, men legge til noen nye vaner på kjøringen din kan spare enda mer. The Basics

Sikker kjøring sparer ikke bare liv, men også gass. Kjøring på eller under fartsgrensen kan gjøre en betydelig forskjell i drivstoff besparelse. The Environmental Protection Agency anslår at kjøring 55 mph i stedet for 65 km /h tjener en drivstofføkonomi besparelse på mellom 10 og 15 prosent.

Aggressiv kjøring brenner unødvendig mye drivstoff, så en mer laid-back kjørestil kan øke drivstoff besparelser enda mer. Kystfart til en stopp og unngå raske starter kan øke drivstofforbruket med opptil 37 prosent, ifølge en test av Edmunds.com. Se veien langt fremover, og lære mønstre av trafikklys for å unngå unødvendige stopp også.

Innstilling av cruise control kan unngå den type akselerasjon som spiser opp gass. Veving inn og ut av trafikk og tailgating kan føre til at du hele tiden variere hastigheten. Edmunds.com rapportert en drivstofføkonomi økning på 14 prosent bare ved hjelp av cruise control. Ikke sett cruise control i et område med mange åser som konstant skiftende å holde en jevn hastighet vil bare skade din drivstoffeffektivitet.
P Det kan være lettere å holde bilen kjører under korte stopp, men tomgang er i hovedsak å bruke gass til å gå noe sted. Nye biler trenger ikke å varme opp før du kjører, så det er aldri et behov på tomgang. Slå av bilen når stoppet for mer enn ett minutt, og du vil se en drivstoffbesparelse på 19 prosent, ifølge Edmunds.com.
Hypermiling

I 2004 Wayne Gerdes av nettstedet CleanMPG.com skapte begrepet "hypermiling" for å beskrive praksis i visse drivstoffeffektivitet entusiaster å øke miles de får per gallon av gass. Hypermilers stadig kartlegge veiforhold og forutse fremtidige trafikkforhold å unngå å bruke gass-og bremsepedal så mye som mulig. De bruker også drivstofforbruk skjermene for å få umiddelbar tilbakemelding på deres kjøring teknikker. Enhetene er standard for hybridbiler, men kan installeres i de fleste andre biler og show miles per gallon avlesninger i sanntid.
EcoDriving

Eco-driving er lik hypermiling, men øko-drivere er mer interessert i miljøhensyn enn i bare å spare gass. Eco-sjåfører bruker mange av de samme kjøring teknikker som hypermilers men også legge til praksis som redusere vektbelastningen på bilen ved å ikke overbelaste stammen eller andre lagringsområder og konsolidere turer å bruke mindre gass overall. Mange øko-drivere fokus på å opprettholde luftkvaliteten standarder moreso enn drivstofføkonomi, men praksis går hånd i hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148093.html

Previous:
Next:

driving tips