Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lukeparkere en Ford Focus

lukeparkering innebærer nærmer seg en bil i en parallell retning og backing til en plass som er mellom mellom to biler. Dette er spesielt nyttig i sentrum når det er vanskelig å finne parkeringsplasser. Selv om dette er en ferdighet som vil ta litt tid å mestre, er det relativt lett å lære i en Ford Focus. Fordi Ford Focus er en kompakt bil, har du mer plass til å jobbe med når du prøver å lukeparkere. Instruksjoner
en

Drive ved siden av plass og sørg for at den er stor nok for deg å parkere i. Hvis det ikke er eller det synes lite, se etter en annen plass.
2

Bruk høyre blinklys for å varsle andre drivere du vil parkere bilen. Bli parallelt med bilen foran deg og prøver å være så nær bilen som mulig.
3

Sett bilen i revers. Når bilens bakhjul har stilt opp med bakhjulene på bilen foran deg, begynne å snu rattet helt til høyre slik at bilen begynner å bevege seg mot fortauskanten. Pass på at du sikkerhetskopierer i sakte.
4

Rett ut bilen når den bakre passasjerdøren har stilt opp med fronten bilens bakre støtfanger. Du kan treffe fortauskanten hvis du har sikkerhetskopiert for langt inn. Det er ingenting galt med dette, men det vil være vanskeligere å rette ut bilen din.
5

Center din bil ved å sikkerhetskopiere og kjører frem til bilen er enda mellom bilene. En god avstand mellom bilen og fortauskanten er omtrent en fot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148144.html

Previous:
Next:

driving tips