Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en firehjulstrekk i Snow

The firehjulstrekk er en fantastisk oppfinnelse som kan redde deg fra å bli sittende fast i ugunstige værforhold, for eksempel søle eller snø. Det finnes noen triks for å lykkes firehjulstrekker i snøen som du trenger å vite. Så følg disse trinnene for å holde på farten i snøen. Instruksjoner
en

Kontroller at du har god søle og snø eller helårsdekk på bilen før du kjører i snø. Det er en god idé å bære sandsekker, kjettinger, en jack og en spade.
2

Sett bilen i firehjulstrekk før han ble sittende fast. Hvis snøen begynner å komme dypt eller det er slushy, komme seg ut og slå manuelle huber i, og deretter skifte til stor rekkevidde eller sette den automatiske firehjulstrekk i de fire-høy posisjon.
3

Kjør sakte hvis veien er glatt og unngå skarpe svinger. Den firehjulsdrevne mekanismen fører til en krampetrekninger bevegelse for å oppstå hvis bilen går inn i en skrens som faktisk kan gjøre en vanskelig situasjon verre. I en skrens, bremse forsiktig og hold bremsepedalen ned hvis kjøretøyet har en anti-lock oppbremsing system; pumpe bremsen lett hvis ikke
4

Unngå å prøve å bryte gjennom en stor snø drift går. nedoverbakke. Du vil få fast selv når du bruker firehjulstrekk. Det er noen ganger mulig å bryte gjennom en stor snø drift i oppoverbakke, fordi du alltid kan gå ut og ta en annen kjøre på den.
5

Hold cruise kontroll av når kjøring på snødekket, våte eller isete veier. Det kan føre til at dekkene å spinne eller skli. Akselerere forsiktig og hvis du føler begynner dekkene å spinne eller skli, ta foten av pedalen umiddelbart.
6

Bruk fire hjul lavgir bare hvis du skal reise veldig sakte. Høye hastigheter vil ødelegge en overføring tilfelle i lav rekkevidde. Det er nyttig for klatring bratte åser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147869.html

Previous:
Next:

driving tips