Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre stick

Mange tror at det er umulig å kjøre en manuell girkasse bil. Men med riktig lærer og kunnskap om det grunnleggende kan du være skiftende som en proff! Du trenger
En manuell girkasse bil
En sjåfør som vet hvordan man skal kjøre stick
Tålmodighet
Vis flere instruksjoner
en

Observer erfaren sjåfør , lytte til når han skifter og bevegelsen av føttene.
2

Gå til en øde parkeringsplass og komme i førersetet. Plasser venstre foten på clutchen og høyre fot på bremsen.
3

Skyv begge føttene i, og sette bilen i første gear. Ta foten av pausene og sakte trykk accellerator som du lette av clutch. Når du er i tvil trykker accellerator ned snarere enn å ta foten bort, vil dette redusere sjansene for drøye.
4

Når bilen begynner å bevege ta foten helt av clutch. Når turtallet kommer til rundt 3000 skiftet til andre. Du gjør dette ved å ta foten vekk fra accellerator, deretter skyve inn clutchen, så skifte til andre, og lettelser foten fra clutchen på samme gang du trykker på accellerator. Gjenta dette med alle gir.
5

Å bremse ned bilen, gire ned-som er det samme som å skifte bare kommer til et lavere gir. Dette bremser ned bilen uten å måtte bruke pausene. Å stoppe bilen trykker inn clutchen med venstre fot og bremsene med høyre fot. Når stoppet du kan sette bilen i fri slik at du ikke trenger å holde nede clutch hele tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147821.html

Previous:
Next:

driving tips