Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forstå Chicagos Vinter parkering Bans

Parkering i Chicago er nesten alltid en øvelse i frustrasjon, og vinteren i Chicago er nok til å gjøre en eremitt ut av de mest eventyrlystne. Kombiner de to og det er rart noen av oss noen gang forlate huset. Likevel, jobb, skole, ærend, LIFE kaller oss ut av vår varme bosteder, og for de som kjører, er det best å være klar over byens restriksjoner i vintermånedene. Tross alt, hvis du noen gang har gått glipp av en meter med to minutter du vet hvordan byen elsker å ticket.As i noen annen gang du parkerer i Chicago, se etter skilt. Du trenger
Quarters
Spade (muligens)
Se
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du ser dette skiltet, kan du ikke parkere mellom 3 am og 7am periode. Så ikke gjør det. Seriøst. Du vil bli slept raskere enn du kan si "Hvor er bilen min?" 107 miles fra Chicago gatene er dekket av denne begrensningen.
2

Dette skiltet er litt mer tvetydig. En historie i Tribune sa at det betyr at du ikke kan parkere hvis det er mer enn 2 "av snø på bakken, og en annen sa at det betyr at hvis mer enn 2" har falt du vil bli slept. The City of Chicago sier det er når det er minst 2 "av snø på fortauet. Sikreste innsats: Hvis det er mer enn en liten skur, ikke parkere. Det er 500 miles av gatene som har denne betegnelsen.
3

Denne er dobbel-whammy. Fra nå og frem til 1 april ikke parkere her mellom 3 og 7 am, og ikke parkere her hvis snøen er over 2 "dyp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147820.html

Previous:
Next:

driving tips