Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bli en Stunt Driver

Hvis du noensinne har sett en actionfilm, så du har sikkert sett en stunt driver, og du har kanskje selv vurdert å gjøre det selv. Hvem ville ikke ønsker å være en av de gutta eller jentene? De får betalt for å kjøre i høye hastigheter, gjøre triks med sine biler og kommer til å henge med kjendiser. Å være et stunt driver krever hardt arbeid og engasjement. For å bli en stunt driver, bør du først prøve deg på et stunt kjøreskole. Instruksjoner
en

stunt driving klasser på en skole som den drives av Bobby Ore Ore har vært i bransjen i over tretti år som yrkessjåfør og hans klasser er blant de best tilgjengelige. Disse klasser og skoler lærer deg triksene og ferdigheter du trenger for å gjøre det som et stunt driver. Du vil også lære ting som du ikke kan lære på egen hånd.
2

Finn en agent og fungere som en ekstra for å få deg selv på skjermen i film og fjernsyn. Dette er noe du kan sette på CV-en din som vil få oppmerksomheten til casting styremedlemmer og agenter. Disse menneskene er mer sannsynlig å ansette noen som har erfaring med å jobbe på en film satt fordi de vet mer om hva de kan og ikke kan gjøre når kameraene ruller.
3

Registrer deg hos Professional Driving Association, også kjent som PDA. Du må betale kontingent og delta på møter, men du kan også legge inn din CV på deres hjemmeside og søke på jobber. Å være del av en union som dette hjelper deg nettverk og knytte kontakter, som kan hjelpe deg med å finne jobber i feltet.
4

Øv deg og diversifisere selv. De stunt drivere som er ansatt har som regel mer enn én ferdighet, snarere enn kompetanse på ett område. Rollebesetningsansvarlig ønsker folk som kan håndtere kjører i høy hastighet, kjøre flere forskjellige biler, gjøre triks og i utgangspunktet gjøre alt de trenger. Hvis du bare spesialister på ett område, kan du finne det vanskelig å finne arbeid.
5

Lag din CV og sende den til så mange produsenter, regissører og andre personer tilknyttet filmer som du kan. Den eneste måten du kan få en jobb er å få navnet ditt der og begynne å søke. Selv om et studio ikke kan bruke deg nå, kan de holde informasjon om filen for fremtidig bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147928.html

Previous:
Next:

driving tips