Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan du driver en automatgirfunksjoner Freightliner lastebil

Driving en automatgir Freightliner er lik fører et kjøretøy med automatgir. Eaton utviklet heavy-duty automatisk for langtransport drivere for å bidra til å lette byrden av skiftende gjennom alle girene. Den automatgir var standard i middels plikt lastebiler i mange år, men som teknologien økt så gjorde behovet for å gjøre livet på veien enklere for slitne driver. Instruksjoner
en

Trykk på clutchpedalen til gulvet. Lastebilen krever fortsatt bruke kløtsjpedalen å engasjere girene forover og bakover.
2

Flytt girspaken fra nøytral posisjon til kjørestilling. Skifteren boliger er tydelig merket, som det er i en vanlig bil, som giret er i hvilken posisjon på girspaken.
3

Trykk på den gule parkeringsbremsen slå ned. Dette vil kople ut parkeringsbremsen. Kople den røde bryteren også. Dette vil frigjøre bremsene for tilhengeren.
4

Trykk sakte på gasspedalen som du kople ut clutchen. Du vil føle lastebilen begynner å bevege seg. Trykk på gasspedalen lenger ned for fullt engasjere den første gear. Være sikker på å slippe clutchen som du på gasspedalen.
5

Trykk på clutchpedalen ned når du trykker på bremsepedalen for å komme til en stopp. Lastebilen vil fortsatt kreve tviholdt for start og stopp.
6

Trykk på pedalen for å bruke revers. Lastebilen vil stall hvis clutchen ikke er engasjert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148185.html

Previous:
Next:

driving tips