Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvor mange skritt å parkere en bil?

Hvor mange skritt tar det å parkere en bil? Erfarne sjåfører kan ikke engang tenke på prosessen som de glir inn i en ledig plass. For nybegynnere drivere eller de med liten erfaring parkering i gaten mellomrom, vel vitende om disse trinnene vil gjøre parkering enklere. Den beste skritt av alt når man lærer å parkere er å øve. Du vil også være fagmessig S buet bakover i en gate side lukeparkering plass på kort tid. Les videre for fem trinn til grunnleggende parkering og syv trinn til lukeparkering. Generelt: Parkeringsplass i en vinkel eller vinkelrett Spot

Det grunnleggende til parkering kan med fullført i fem enkle trinn. Først, bli kjent med bilen din. Kjøre bilen. Bli kjent med den. Vet hvor foran og bak på bilen er av begge ser ut av vinduene og bruke speilene. Du vil også bli kjent med hvor tett din bil eller lastebil kan ta en sving. Dette vil hjelpe deg når du slår inn et mellomrom slik at du vet hvor mye klaring plass du har.

Deretter finne en parkeringsplass. Speide en parkeringsplass du føler deg komfortabel å trekke på. Vær oppmerksom på andre biler i mye prøver å komme seg ut av sine flekker. Signal om at du skal gjøre en sving når du finner en parkeringsplass. Dette hjelper andre sjåfører rundt deg vet hva du planlegger å gjøre, og bidrar til å unngå ulykker.

Kontroller at du er i ferd med å parkere i en lovlig parkeringsplass. Trekk Into the parking spot. Snurr hjulet og trekke bilen inn på parkeringsplassen. Sjekk for å være sikker på at du er på trygg avstand fra kjøretøy rundt deg. Bilen skal være sentrert i stedet. Avslutt manøver med hjulene rett.
Parallel parking

Ifølge The Unofficial DMV Guide, det er sju trinn til vellykket lukeparkering. Først må du finne en parkeringsplass. Sørg for at den tilgjengelige plassen er et par meter lengre enn bilen din. Sekund, signal om at du skal gjøre en sving når du finner en parkeringsplass. Tillate noen drivere bak deg å passere.

Deretter trekker opp ved siden av bilen foran den åpne plassen. Sette bilen i revers. Sjekke speil for å sikre at ingen er bak deg. Ser over høyre skulder i den åpne plassen. Så, tilbake opp, vri rattet til høyre og sakte begynne å sikkerhetskopiere. Overvåke dine omgivelser som du sikkerhetskopierer slik at du ikke treffer noe. Hvis du bump fortauskant, bare trekke frem noen få inches. Deretter vri rattet til venstre. Fortsett sikkerhetskopiering. Når flertallet av kjøretøyet er i rommet, rette hjulet. Hold sikkerhetskopiering til du er innenfor et par meter av bilen bak deg. Endelig oppnå den endelige justeringen. Sette bilen i stasjonen. Drei rattet til høyre. Trekk frem sakte til sentrum og justere bilen i verdensrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148211.html

Previous:
Next:

driving tips