Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre Prius Kjørelengde

Med de stigende kostnadene for bensin (for ikke å nevne alt annet) flere og flere mennesker prøver å finne områder i livet hvor de kan bruke mindre penger. En av disse metodene er den stadig mer populære lov å kjøre en hybridbil, som kombinerer en bensindrevet motor med et oppladbart elektrisk system. Selv om Toyota Prius kan levere imponerende gass kjørelengde uten at føreren måtte prøve veldig hardt, er det mulig å maksimere denne hybrid sin allerede imponerende nøysomhet. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

opprettholde din Prius ifølge Toyotas anbefalinger. En perfekt kjøre bil er en glad, drivstoffgjerrig bil, så sørg for at Prius 'drivstoffilter, tennplugger og andre tune-up elementer er i god form og jevne ut. Skifte olje ved egnede intervaller, i tillegg, med den riktige vekt av olje. Tungolje som har blitt grumsete fra ikke blir endret ofte nok skaper drag på motorens indre deler, som i sin tur krever mer strøm for å holde motoren i gang effektivt.
2

Overvåk lufttrykket i din Prius 'dekk. President Obama kan ha fått plaget for sin kommentar om hvordan skikkelig oppblåst dekk vil redusere global oppvarming i 2008, men han hadde rett til en grad. Mushy, under-oppblåst dekk skaper drag, tvinger Prius jobbe hardere for å opprettholde hastigheten, noe som i sin tur negativt påvirker sin drivstofføkonomi. Hold et dekk trykkmåler hendig og regelmessig sjekke dekktrykket en gang i uken eller så.
3

Coast når det er mulig. Ett av triksene som Prius eiere ansetter er kystfart ned bakker og karakterer, som setter Prius i "glide"-modus, der den bruker verken drivstoff eller batteri. Du kan til og med planlegge kjøreruter rundt åser.
4

Drive konservativt. I dagens kjas mas verden hvor maksimere hver ledige stund synes å ha blitt av overordnet betydning, er det avgjørende å bremse ned og bare nyte turen. Neste gang du kjører Prius, ta et dypt pust og kjøre på en avslappet måte. Ikke slamre igjen på gassen når du tar av fra en stopp eller trenger å akselerere for å holde tritt med strømmen av trafikk. Hvem vet? Kanskje du vil ende opp med å bli mindre stresset ut mens du sparer penger på drivstoff.
5

Unngå A /C og defroster med mindre det er absolutt nødvendig. Begge disse funksjoner, men særlig den A /C, ta energi for å operere. Så med mindre det er kokende varmt eller iskaldt kaldt, prøver å opprettholde en konservativ temperatur i kabinen.
6

Unngå å kjøre over 55 km /h. Selv om dette kan være umulig hvis du reiser på en av landets høyhastighets utdanningen motorveier, hvis du kjører på en urban motorvei, er det vanligvis akseptabelt å kjøre rundt 55 mph. Over denne hastigheten, starter Prius 'drivstoff kjørelengde til stuper med hver ekstra kilometer per time som du er på reise. Planlegge turer rundt veier hvor du kan kjøre mellom 35 og 45 mph. Forside veier som går langs motorveier kan være spesielt nyttig i denne forbindelse.
7

Kombiner ærend, slik at du ikke starter bilen når det er kaldt, som tar mer energi. I stedet prøver å gjøre så mange ærender som mulig på en tur slik at motoren ikke har en sjanse til å kjøle seg ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148285.html

Previous:
Next:

driving tips