Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan bruke Overdrive å spare gass kjørelengde

The overdrive giret i overføringen din var spesielt designet for å redusere belastningen på motoren ved høyere hastigheter mens du reiser på relativt flate veier. Innført som en erstatning til tre trinns girkasser, ble de automatiske overdrive girkasse standard utstyr på de fleste amerikanske biler i løpet av slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 80-tallet. Mens mange mennesker vil bare sette bilen sin i overdrive fra starten og aldri ta den ut, det er tider hvor du reiser i overdrive er faktisk skadelig for din drivverk, og din drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Shift bilen inn overdrive når du reiser på flate eller ganske nivå veier. Plasser den i OD før du begynner å bevege seg, som den automatiske girkassen vil skifte seg inn i riktig utstyr basert på gassrespons og gjeldende hastighet.
2

Shift bilen ned i et lavere gir ved klatring hills . Forestille overdrive er tiende gear på en ti speed sykkel. Hvis du prøver å ri en ti hastighet opp en lang bakke i tiende utstyret du eksos selv lenge før du når toppen. Det samme konseptet gjelder for overføring din. Gire ned det når klatring hills slik at motor og girkasse kan ha en enklere tid klatring.
3

Shift tilbake inn i overdrive når du er ute og reiser på flat mark igjen. De fleste produksjon kjøretøyer er designet for å få optimal drivstoff kjørelengde i det høyeste giret mens du reiser på ca 55mph. Motoren trenger ikke å jobbe så hardt i overdrive, og hvis det ikke fungerer så hardt, vil det gi deg bedre drivstoff kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148291.html

Previous:
Next:

driving tips