Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Gaffeltruck Operating Informasjon

De fleste gaffeltrucker er svært nær søskenbarn til hverandre. De alle tjener samme funksjon, har de samme fordeler så vel som de samme ulemper. Hvis du ikke vet hvordan du skal kjøre en gaffeltruck, de fleste selskaper tilbyr et kurs eller annen form for instruksjon. Gaffeltruck Basics
p Det er noen forskjellige stiler og vektklasser til gaffeltrucker i bransjen i dag. Noen mennesker ser dem bare som en fire-hjuls kjøretøy som har bakhjulsstyring og løfter tunge ting. Selv om dette i utgangspunktet er vesentlig på en truck, opererer man effektivt tar dyktighet, praksis og et skeptisk øye.
Typer gaffeltruck

Gaffeltruck kommer i ulike former, stiler og, selvfølgelig, bruker. For eksempel: store butikker kan du bruke en liten stand-up lift omtrent på størrelse med en telefonkiosk, mens nede på havna er svært store de i stand til å løfte flere tonn
vite. Kontrollene

kontrollerer alle i utgangspunktet gjøre det samme, men kan de styringssteder variere sterkt avhengig av gaffeltruck bruk. Grunnleggende lift kontroller omfatter opp-og-ned "løfte" av gafler, fiske av gafler (for større stabilitet) og selv fra side til side bevegelser for riktig belastning plassering. Å kunne manipulere disse kontrollene, uten å se, er avgjørende for riktig drift av gaffeltruck.
Sikkerheten under kjøring

Stor forsiktighet må tas når du kjører en gaffeltruck . Det kan være veldig farlig hvis du ikke ser hva du gjør. Alle heiser er svært tung, ikke alltid lett å stoppe og alle av dem har alvorlige blindsoner. Å kjøre sikkert, må du alltid holde belastningen så nær bakken som mulig, og tar seg ikke å slå for fort, husk, de fleste har styring på bakhjulene og kan slå på krone, muligens dumping lasten eller skade noen. Parker aldri en gaffeltruck med lasten hevet høyt, du vet aldri når den hydrauliske heisen vil mislykkes og lasten faller sammen. Også ta oppmerksom på at gaffeltruck er den minst stabile når lasten er i luften.
Safety Etter Kjøring

Når du parkerer gaffeltruck, må gaflene er nivå og helt på bakken for å holde fra å gå inn i en gaffel med leggen eller annen følsom del av kroppen din. Alltid sørger for at sikkerheten bremsen er i alle tre eller fire hjul er påpekt i en rett retning. Hvis lift skjer for å være elektrisk, være snill og plugge den i når du er ferdig. Det er ingenting verre enn å starte dagen med et dødt batteri gaffeltruck. Sist men ikke minst, sørg for at du gjør din sikkerhet sjekkliste på slutten av dagen, og rapportere eventuelle avvik.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148099.html

Previous:
Next:

driving tips