Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Trekk en Camp Trailer Med en Chevy Colorado Pickup

Chevrolet Colorado er en liten pickup lastebil laget av General Motors. The Colorado erstattet den langvarige Chevrolet S - 10 -modell i 2004. The Colorado er først og fremst kjent for sin unike inline femsylindret motor (I- 5 ) . Det er den eneste pickup lastebil på markedet med en slik motor , de fleste er utstyrt med en V - 6 eller V-8 . Selv om Colorado er ikke ment for tunge slepe , kan den håndtere noen lette belastninger. Instruksjoner
en

Finn vekten av leiren trailer for å se om Chevy Colorado kan håndtere lasten. Sjekk din trailer spesifikasjoner ark eller for å bestemme dens vekt og legge til last du kan ha i traileren .
2

Finn ut hvilken motor alternativet ditt Colorado har . Den 4 -sylindrede kan taue maksimalt på 2400 pounds , den 5 -sylindrede kan taue maksimalt på 4000 pounds . Hvis leiren trailer og last veier mer enn din Colorados tauing grensen, er det ikke anbefalt å taue traileren .
3

Hook opp leiren trailer til slepet ballen av Colorado. Koble modulen fra lastebil til tilhengeren for å slå på trailer bremselysene . Tråkk på bremsen i lastebilen din og har noen bak traileren å kontrollere at alt er koblet riktig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148133.html

Previous:
Next:

driving tips