Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke drivstoffeffektivitet på en Fiat Sienna 1,6 Bensin

Fiat Sienna er en firedørs sedan som selges i utviklingsland. Fiat Albea er den europeiske versjonen av Sienna. Den Sienna er produsert i Brasil, Argentina, Polen, Sør-Afrika, Tyrkia, India, Kina og Vietnam. På grunn av sin lille størrelse og effektiv engineering, får Sienna i gjennomsnitt 40 miles per gallon. Instruksjoner
drivstoffeffektivitet i Fiat Sienna
en

Dra nytte av Fiat Green Sjekk-Up, en økologi vedlikehold sjekk på Fiat din som tar 20 minutter. Fiat mekanikere vil sjekke CO2-utslipp fra din Sienna, dekktrykk og forhold, tilstanden til luftfilteret og motor inntak system og tilstanden til batteriet. Riktig vedlikehold er en av de beste måtene å maksimere drivstoffeffektiviteten.
2

Shift til et høyt gir så snart som mulig. Den Sienna er stort sett solgt som en manuell girkasse som tillater føreren å skifte til høye gir i lave hastigheter. Ved høye tannhjul motoren blir tregere, så det brenner ikke så mye drivstoff. Skifte til høye gir raskere vil ta bort fra akselerasjon makt, men det vil spare gas.Some Sienna modellene kommer med Speedgear alternativet, hvor bilen kan være en helautomatisk eller du kan flytte bilen som en manuell ved å flytte girspaken. Dette alternativet vil tillate deg å skifte til et høyere gir tidligere enn automatgir ville.
3

Unngå peak trafikk ganger. Sittende i trafikken forbrenner drivstoff og reduserer drivstofforbruket. For eksempel vil kjøre tidlig for å unngå rushtiden morgen trafikk.
4

Alter din kjørestil. Akselerere sakte fra en stopp, bruk cruise control på motorvei for den gjeldende fartsgrensen, og glir forventede stopp i stedet for akselererende og slamming på pausene. Kjørestil kan øke drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148044.html

Previous:
Next:

driving tips