Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Map en omkjøring

Selv om du kanskje har reist ruten til et reisemål flere ganger, kan uventede veiforhold krever en omvei. Før du hodet ut, sjekk for å se om veibygging, vær eller andre forhold vil kreve en endring i planene. Her er hvordan du tilordner en alternativ rute omkjøring. Instruksjoner
en

Kartlegg den opprinnelige ruten . Når du har begynnelsen og avslutningen , må du fylle i midten . Se på et kart . Enten du ser på et elektronisk kart eller bruke gammeldags papirkart, plotte ut ruten som om det er ingen omkjøring. Det hjelper å ha en generell idé om turen og avstand før du tilordner en omvei.
2

Planlegg omkjøring ved å finne veier eller motorveier som følger samme retning som den opprinnelige ruten . Veiforhold kan tvinge en avstikker på deg, eller det kan være ved valg. Kanskje du vil ta en naturskjønn rute . Uansett årsak, se på kartet for å se nøyaktig hvordan du skal bruke alternative veier for å nå målet .
3

Sammenlign avstikker til den opprinnelige ruten . Sammenlign omvei med den opprinnelige ruten . Det kan gi deg et bedre inntrykk av hvor lang tid det kan ta i motsetning til hvor lang tid det skal ta å nå dine mål . Det hjelper deg også til å få lagrene hvis du går deg vill .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147874.html

Previous:
Next:

driving tips