Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Prius Driving Techniques

The Toyota Prius er en av de mest populære hybrid biler på markedet i dag, og mange sjåfører har funnet at bestemte Prius kjøring teknikker og generelle tips for drivstofføkonomi kan hjelpe dem å overgå EPA anslått 46 miles per gallon. God praksis for drivstofføkonomi og teknikker for hybrid kjøring kan hjelpe deg å nå hyper-Miler status i Prius din, så se kjørelengde vise og lære hva kjøring teknikker som fungerer best for deg. Kjøring på moderate hastigheter,

En av de mest pålitelige Prius kjøring teknikker er å redusere hastigheten som du kjører. Den ideelle hastigheten for å drive en Prius er rundt 40-45 miles per time eller 55 mph på motorveien, siden bilen er anslått til å miste ca en mil per gallon i drivstofføkonomi for hver kilometer per time du kjører over 50 år. Ankom målet hastighet sakte, siden gradvis akselerasjon kan også redusere energibruken.
Velge Route

Velg de retteste rutene mulig når du kjører Prius, siden det er mindre aerodynamisk på svingete veier som er mer sannsynlig å ha sidevind. Velge rettere ruter bistår den aerodynamiske utformingen av Prius for å oppnå optimal drivstofføkonomi. Ikke bekymre deg for bratte bakker fordi regenerativ bremsing gjør opp for strømmen som brukes til å klatre opp en bakke.
Planlegging Ahead

Planlegging ærender i forkant av tid til å kombinere flere korte turer i en lengre tur er en annen viktig Prius kjøreteknikk fordi Prius har den verste drivstofføkonomi i løpet av de første 5 til 10 minutter av enhver tur. Unngå å bære unødvendige elementer i bilen, som veier ned bilen og krever ekstra energi til transport mens du kjører. Siden klimaanlegget vesentlig reduserer drivstofføkonomi, har tenkt å kjøre under kjøligere timer om sommeren og knekke vinduene når parkert for å unngå varme buildup i det indre av bilen.
Kjøretøyvedlikehold

Fyll Prius dekk til det maksimale dekktrykket oppført på dekksidene, ikke trykket oppført på innsiden av døren på bilen spesifikasjonene. Sjekk dekktrykket regelmessig og toppen av dekkene med luft når de faller under maks press samt når lavtrykk lyser. Også holde tritt med en vanlig vedlikeholdsplan for oljeskift og dekk rotasjoner, og sørg for å bruke riktig vekt av olje for å optimalisere kjøringen din.
Gliding og Coasting
< p> Gliding og kystfart er mer avanserte Prius kjøring teknikker, populær blant Prius førere som regelmessig oppnå over gjennomsnittet drivstofføkonomi. Gliding innebærer å fjerne foten fra gasspedalen når du har nådd ønsket fart, så litt reapplying press på gasspedalen for å gå inn glide-modus. I energi-display, betyr ingen piler som viser energioverføring du kjører i glide-modus. Kystfart er enklere, og krever at du tar foten vekk fra gasspedalen når du går nedoverbakke, bremse ned eller stoppe. Maksimere drivstofføkonomi med friløp så lenge som mulig før bremsing. Du kan bruke "B" utstyr når synkende en lang bakke til kyst og unngå overforbruk av regenerativ bremsing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148252.html

Previous:
Next:

driving tips