Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Om Brake Lights

De fleste biler i dag har tre bremselysene: to innlemmet med baklykter og blinkers, og den tredje bremselyset satt høyere på bilen, vanligvis i bakvinduet. Det finnes en rekke ulike typer pærer som brukes for bremselys, inkludert 1157 pærer, 2157 blomsterløk og valgfrie LED pærer. LED-pærer er vanligvis funnet i tredje bremselys. Typer

Den type brems lyspærer varierer fra bil til bil. I de nye bilene, bremselys bruker kretskort og i eldre biler, går ledningene direkte til pære. Alle bremselysene drives i parallell krets --- hvis man går ut, vil de andre fortsatt fungere, i motsetning til hvis de ble kjørt i en serie --- hvis en svikter, de alle mislykkes.
Funksjoner

brems lyspærer inneholder to elementer, hver med en annen intensitet. Den lavere intensitet er brukt for baklys, men når føreren trår på bremsepedalen, jo høyere intensitet lys i pæren lyser opp i forbindelse med lavere intensitet element i pære og betydelig øker lysstyrken på pære. Dette varsler sjåføren bak deg at du kommer til å forsinke eller stoppe opp.
Fordeler
p Hvis et kjøretøy er utstyrt med en etter marked LED bremselys i tredje bremselys, vil du merke når føreren treffer bremsene, som LED-lys har en høyere belysning enn en vanlig lyspære. LED-lys kan ha mange små pærer som kan komme på i en sekvensiell linje, fanger en førerens oppmerksomhet raskere på grunn av den blinkende.
Identifikasjon
p Det er et par måter å identifisere en bremsekloss lyspære. Hvis både blinklys og bremselys pærer dele en linse, vil bremsen lyspæren har to elementer som kjører gjennom den (vanligvis finner på eldre biler). De nyere biler har brems lyspære bak en rød linse og blinklyset pære bak den gule linsen. Den tredje bremselys deler ikke sin linse med andre pærer.
Hensyn

Mens kabling av bremselysene er konstruert ut fra et sikkerhetsmessig perspektiv, slik at alle pærer til arbeide bortsett blåst pære, gjelder dette ikke dersom bremselys bryteren er defekt. Hvis bryteren er defekt, vil ingen av bremselysene kommer på, og du vil ikke bli varslet når føreren foran deg bremser ned eller kommer til en stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147983.html

Previous:
Next:

driving tips