Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan leie en Hummer

Å leie en Hummer er et morsomt alternativ for familieferier , spesielle arrangementer og andre anledninger . Når forske på Hummer leie alternativer , shoppe rundt for rabatter . Når du har ordnet for utleie , må du huske å returnere bilen med full tank av gass. Kjøpe forsikring fra utleie selskap hvis din egen forsikring ikke dekker leie. Instruksjoner
en

gjennomgang listen over Hummer utleie steder på Humvee.net , som viser Hummer og Hummer Limousine utleie agenter etter geografisk plassering . Ring i nærheten av deg for å sjekke om Hummer utleie er tilgjengelig i løpet av de datoene du trenger en bil .
2

Finn bilutleiefirmaer som Budget bruker telefonkatalogen . Ringe byrået hotline for å se om de leier Hummers på stedet. Fra og med 2010 har Budget Hummer utleie i store byer, som Las Vegas eller Miami , med en daglig rate på $ 130 til $ 150 . Som i 2010, er Avis ikke tiden leier Hummers men kan gjøre det igjen i fremtiden . Sjekk om utleie selskapet æresbevisninger AAA rabatter , firma rabatter eller andre rabattilbud.
3

Velg det beste utleie alternativet fra bil organer på Humvee.net og store utleiefirmaene basert på pris , bekvemmelighet og tilgjengelighet. Bestill datoene for ditt leiebil og betale et depositum for å holde din reservasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148306.html

Previous:
Next:

driving tips