Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel i en Pickup

Noen ganger kan det være lurt å bare bruke din lastebil til å frakte motorsykkelen, snarere enn å bruke en trailer. I dette tilfellet kan faktisk få motorsykkelen til baksiden av lastebilen og gjør det sikkert være litt av en prestasjon. Men hvis du følger en kort prosess for easiness og sikkerhetsmessige årsaker, kan du bli rulle nedover veien med sykkelen i ryggen i løpet av kort tid. Du trenger:
Motorsykkel lastebil rampe eller solid 8-by-1-fots bord
to motorsykkel tie-downs
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
1 < p> Rens seng av lastebilen. Gjør masse plass slik at motorsykkelen vil passe komfortabelt og ikke skrubb på andre objekter. Sørg også for at det er god plass i de fremre hjørnene for tie-downs for å få kontakt med din seng kroker.
2

Place motorsykkelen rampe eller lange brettet opp mot bakluken på lastebilen din . Hvis du bruker et bord, kan det være lurt å ha en annen person bidra til å holde den på mens du trekker sykkelen opp.
3

forsiktig kjøre sykkelen opp i sengen av lastebil . Trekk den helt opp til baksiden av førerhuset. Skift sykkelen i nøytral.
4

Hook de ikke-justerbare endene av tie-downs til sengen kroker i lastebilen. Kontroller at den åpne ende av krokene vendt motorsykkelen. Dette vil hindre at tie-downs sklir av sengen kroker.
5

Hekt de andre endene av tie-downs på styret på motorsykkelen. Kontroller at festene ikke er vridd på noen måte. Trekk på de stramme kategoriene av tie-downs å cinch ned motorsykkelen til suspensjonen er ganske komprimert. Få begge sider av motorsykkelen så jevn som mulig. Rist motorsykkel å sørge for at det er helt sikkert.
6

Sett opp bakluken på lastebilen din, hvis mulig. Hvis ikke, sørg for at noe i bilen er sikret, og vil ikke gli ut bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148000.html

Previous:
Next:

driving tips