Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva er en 5-tilgang Utskiftbar Automatic Transmission?

A 5 ​​trinns shiftable automatgir gir brukervennlighet som tilbys av en automatisk girkasse kombinert med sportslighet og økt drivstofføkonomi tilbys av en manuell girkasse. Operation

shiftable automatgir er mekanisk en automatisk girkasse med elektronisk overstyring system som gjør det mulig for føreren girspaken.
Funksjon

shiftable automatgir ikke har en clutch i den forstand av en manuell girkasse. I stedet bruker de en momentomformer å overføre motorkraft i bevegelse fremover gjennom hjulene.

Typer

Mest shiftable automatikk er en vanlig automatgirkasse med elektronisk overstyring. Noen shiftable automatikk er faktisk basert på prinsippene om en manuell girkasse, med våte clutcher som styres elektronisk.
Resultatutvikling

shiftable automatisk gjør at ytelsen til en automatisk transmisjon å bli forbedret. Avhengig av kjørestil, kan føreren skifte skiftet poeng å gi bedre drivstofføkonomi eller bedre ytelse.
Expert Insight

shiftable automatiske girkasser er veldig pålitelig. Med de fleste biler som tilbyr denne funksjonen, vil det ikke koste noe ekstra for å ha en 5-trinns shiftable automatisk på din neste bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148322.html

Previous:
Next:

driving tips