Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan registrere bilen i Arizona

I Arizona, kan du fornye bilens registreringsnummer på nettet, over telefon eller ved personlig oppmøte på ditt lokale Motor Vehicle Division kontoret. Hvis du du vil registrere out-of-state kjøretøy i Arizona for første gang, skjønt, må du gå til en MVD plassering og følge fremgangsmåten som er beskrevet i denne artikkelen. Alle Arizona beboere må registrere sine kjøretøy med Arizona Department of Transportation MVD. Beboere omfatte personer som har fast jobb i Arizona, folk som bor i Arizona minst sju måneder ut i året, og folk som er registrert til å stemme i Arizona. Du trenger:
Din bil og bilskilt
Din tittel (hvis aktuelt) og out-of-state registrering
Alle personene på tittelen
Vis flere instruksjoner
Registrere kjøretøy i Arizona
en

Før du hodet til din lokale MVD kontor for å registrere kjøretøyet, må du sjekke med selskapet ditt for å sørge for at dekningen møter Arizona Department of Transportation minstekrav krav. Arizona kjøretøyets registreringsnummer krever minst $ 10000 av ansvar dekning og $ 15 000 for personskade dekning.
2

Du må også sjekke med MVD for å se om du trenger en utslipp test før du registrerer bilen i Arizona. Kjøretøy med årsmodell 2005 eller nyere er vanligvis unntatt fra dette kravet.
3

Arizona DOT gir en praktisk liste over MVD timer og steder på sin hjemmeside (se Ressurser). Det er også mange private-parts leverandører som er autorisert til å registrere biler i Arizona, og MVD hjemmeside inneholder også en liste med privat-party kontaktinformasjon.
4

Møt opp til din lokale MVD kontor eller tredjepartsleverandør sted og ta et tall. Du må ha din nåværende bil registrering med deg, samt din bil tittelen hvis du er eieren. Du bør også ta med noen form for betaling for registreringsavgift. Kredittkort aksepteres på de fleste MVD steder, men du bør ringe på forhånd for å finne ut sikkert, siden politikken endres. Personlige sjekker er vanligvis ikke akseptert for Arizona kjøretøyets registreringsnummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148208.html

Previous:
Next:

driving tips