Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en Red Light Photo Blocker

En rekke kommuner i USA har installert trafikk brudd kameraer i kryss. Disse kameraene knipse bilder av bilskilt av biler som kjører på rødt lys. Kommuner deretter behandle bildene og sende de uakseptable drivere trafikk brudd billetter. Kritikere ser disse kameraene som invasiv og upålitelig, og vise håndhevelse som motivert av et ønske om å øke inntektene. Som svar på denne nye håndheving spredning, har noen selskaper utviklet en "photo blocker" spray. Dette produktet hevder å reflektere blitsen på kameraet, noe som resulterer i fotografier der lisensen plate vises uleselige. Ting du trenger, Bilde blocker spray
Soap
bøtte med vann
Svamp eller microfiber håndkle
Towel
skrutrekker
papp eller avis
Vis mer Instruksjoner
en

Skru ut skruene som holder lisensen plate til bilen din -. Merk at du ikke kan kjøre bil med lisens plate fjernet
2

skrubbe vekk all skitt og skitt fra lisensen plate med såpe og en svamp eller microfiber håndkle. Helt ren hele overflaten av lisensen plate og deretter tørke den med et håndkle.
3

Lay noen papp eller avis på et flatt underlag. Plasser lisens plate med nummer siden opp på toppen av papp eller avis.
4

Påfør photo blocker spray til din lisens plate ved å holde i kan sin spray utløse og vinke aerosol spray tilbake og tilbake i rette horisontale linjer over lisensen plate. Merk at aerosol vises tydelig på lisenser plate. Fortsett belegg lisensen plate med bildet blocker til et tykt lag med spray sitter jevnt på lisensen plate;. La pelsen tørr
5

Gjenta trinn 4 flere ganger til spray har produsert en tykk, skjønt, fjerner glans på hele lisensen plate overflaten. La lisens plate tørke helt.
6

Sett på lisensen plate med skrutrekkeren. En produsent av dette produktet hevder at dette første strøk ikke vil vaske av under bilvask eller i regn eller annen dårlig vær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148087.html

Previous:
Next:

driving tips