Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Heel Toe Gir ned

Når du mestrer teknikken med hæl tå nedgiring du kan gire ned jevnt. Du kan også minske slitasje på motoren ved å fjerne "kapping" forårsaket av lav tomgang turtall og den høye revolusjon av hjulet hastighet. Her er hvordan å mestre hæl tå nedgiring. Du trenger
bil med manuell girkasse
Lukket spor eller åpen asfaltert område uten hindringer
Vis mer Instruksjoner
en

Sett opp en øvelse i garasje med motoren av og gå gjennom prosessen et par ganger før du er komfortabel med handlingen.
2

Spør eieren av et lukket spor eller stor parkeringsplass eller hvis du kan øve opp ferdighetene dine på deres eiendom. Du må kanskje signere en fraskrivelse. Når du har handlingen ned, prøve det ut på en åpen vei som er fri for trafikk.
3

Prøv navigerer en svak kurve på ca 40 mph. Som du kommer til toppen av kurven, mens bremsing og med clutchen inne, øve heve turtallet opp til ca 2000 RPM ved å bruke hæl tå metoden. Gjør dette ved å holde høyre fot på bremsen mens trykke på gasspedalen med noen del av høyre fot.
4

Eksperimenter med ulike deler av høyre fot peke på gasspedalen. Finn de beste høyre fot posisjon for enkelt å trykke på gasspedalen nok til å heve turtallet på motoren og samtidig opprettholde riktig bremsing og styring av kjøretøyet.
5

Practice hæl tå nedgiring gjentatte ganger. Denne teknikken tar tid å mestre, og du vil legge merke til deg selv bedre med hver øvelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147934.html

Previous:
Next:

driving tips