Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Defensive Driving Steering Teknikker

uventede farer kan oppstå på veien til enhver tid, og du trenger å vite noen defensive kjøreferdigheter for å holde rattet under kontroll i slike situasjoner. Ser på rattet som en urskive, bør du ha hendene plassert mellom ni-ti og de to-tre stillinger. Ikke bekymre deg om å holde rattet for hardt; et lett grep gjør at du føler veien bedre. Push-Pull Metode

pull-push-metoden er standard undervist over hele USA. Premisset bak denne metoden er å plassere hendene på ti og to posisjoner av rattet. Den høyre hånden forblir på høyre side av rattet og venstre opphold på venstre side. Hvis du tar til høyre, vil den høyre hånd trekke rattet ned og venstre hånd beveger seg ned for å ta over. Den venstre presser hjulet opp som høyre hånd beveger seg opp, etc. Denne metode forhindrer at hendene fra overkrysning som med hånd-over-hånd-metoden, som er en fremgangsmåte forbudt i noen deler av verden.

med bakhjul Kompakt
p Hvis de bakre hjulene begynner å skli, umiddelbart ta foten ut av gasspedalen og styre mot slide - hvis du føler bak på bilen sklir til til venstre, og styrer bilen mot venstre, hvis den bakre del av kjøretøyet overcompensates og begynner å dreie i den andre retningen, langsomt styrer bilen i retning av skrens. Påfør jevnt trykk til bremsene. De fleste biler har ABS (blokkeringsfrie bremser) bremser, men for de som ikke gjør det, pumpe bremsene forsiktig.

Forhjulene Kompakt

Ta foten vekk fra gasspedalen og skifte til "nøytral". På dette punktet, ikke bekymre deg om å styre ut av raset. Hjulene sklir sidelengs vil bygge friksjon og gjenvinne grep på veien. Så snart du føler trekkraft retur, plassere bilen i "Drive" og akselerere forsiktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148114.html

Previous:
Next:

driving tips