Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gamle bil Fuel Efficiency

På grunn av ustabilitet i gasspriser, er alle på jakt etter måter å spare på pumpen. Selv om bilen ikke er en hybrid eller elektrisk bil, er det fortsatt mulig å øke miles per gallon (MPG) samtidig redusere prisen brukt månedlig på gass. Det er flere enkle og enkle trinn som kan tas for å forbedre drivstofføkonomien i en eldre modell bil. Noen av disse inkluderer regelmessig vedlikehold, fjerning av overflødig vekt og endre kjørevaner. Du trenger
Cargas
Vis flere Instruksjoner
Hvordan forbedre gamle bil Fuel Efficiency
en

Hold bilen opprettholdt. Dette inkluderer regelmessig olje og luftfilter endringer, sammen med å holde dekkene riktig lufttrykk. I tillegg, de fleste biler kommer med en brukermanual som har anbefalt vedlikehold for visse kjørelengde milepæler. Disse kan omfatte dekk rotasjon og balansering, belte endringer og rutinemessig tune-ups av en mekaniker. Hvis du følger disse grunnleggende retningslinjene, vil du ha en skikkelig kjører bil.
2

Fjern overflødig vekt. Gå gjennom stammen din og fjerne elementer du ikke trenger i bilen. Fjern sykkel eller bagasjehyller når de ikke er i bruk. Ekstra elementer i og på en bil gjøre en forskjell i MPG gjennomsnitt fordi disse elementene legge opp og veie bilen ned.
3

akselerere og bremse forsiktig. På stopplys og stopp skilt, akselererer forsiktig sørger for at gassen ikke er bortkastet på rask akselerasjon. Å være en rolig og stødig sjåfør forbedrer gass kjørelengde fordi motoren ikke er tvunget til å reagere dramatisk ved overdreven bruk av gasspedalen. Edmunds.com fant at bremsing over en lengre avstand øker også drivstofforbruket (se lenke i Resources).
4

Unngå overdreven tomgang. Tid brukt i kø på en fast food drive-thru, bør banken og andre steder unngås. Hvis bilen skal stå stille i mer enn 30 sekunder, er det best å slå den av. Gassen brukes til å starte motoren er mindre enn hva som er brukt til motoren gå på tomgang.
5

kombinere innkjøp og turer. Planlegg din daglige timeplan og stopper. Kartlegge disse stedene og besøke dagligvare, filial bank eller postkontor nærmest din arbeidsplass. Begynn med det ærend lengst avstand unna, og jobbe deg tilbake til ditt hjem eller arbeidsplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148017.html

Previous:
Next:

driving tips