Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre på en Compact Spare Tire

For noen tiår siden, ville en bilens reservehjul ofte være tilnærmet lik sin vanlige dekk. Men nesten alle nye biler er produsert med space-saver reservedeler, små og lette dekk som kan installeres enkelt og tar opp mindre plass i bagasjerommet. Fordelene med disse reservedeler er klare, men de kommer på bekostning av kjøreevnen. Når du kjører en bil på en av disse reservedeler, følger du retningslinjene nedenfor for å forsikre deg om at turene er trygge og smart. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Hold bilens hastighet under 50 km /h hele tiden, selv på motorveien. Hvis du reiser på en overfylt motorvei, bo i høyre felt og vurdere å sette på fare lys slik at folk vil legge merke til at du reiser på et langsommere tempo. Høyere hastighet vil føre til at dekkene til å varme opp betraktelig, kanskje til et utrygt nivå.
2

Bo på asfalterte veier. Ikke ta en bil utstyrt med en space-saver overs på å skitt eller grusveier eller i noen off-road situasjoner. Trinnene er ikke laget for det, og bakkeklaring vil trolig være lavere enn vanlig med reservedeler på plass.
3

Begrens total kjørelengde på en liten reserve til 50 miles mindre absolutt nødvendig. Kjøring på en ekstra vondt din gass kjørelengde, slites ut de andre dekkene i en akselererende hastighet, og kan selv sende bilen ut av stilling med utvidet bruk.
4

Kontroller dekktrykket på reservedeler og holde den blåses opp til den PSI angitt på sideveggen av dekket. Hvis du setter ekstra på i veikanten og synes det å være lite vind, stoppe på første bensinstasjon med en luftpumpe og toppen av det hele.
5

Stopp for å få ditt virkelige reparert dekket eller så raskt som mulig. Space-saver reservedeler er i utgangspunktet utviklet for å få bilen fra åstedet for den flate dekk til et dekk verksted - 50 miles maks. Det er ikke en vanlig dekk, så ikke behandle den som en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147974.html

Previous:
Next:

driving tips