Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forenkle parkering i garasje

Hvis garasjen er fullpakket med andre objekter eller er svært smale, kan det være vanskelig å parkere i, spesielt om natten. Øke synligheten og ta skritt for å beskytte elementene i garasjen din er viktig. Denne prosessen hindrer skade ikke bare på bilen, men også til strukturen i garasjen. Selv om dette kan ta noen timer, ta skritt for å lette parkering i garasjen din er verdt å bruke tid investering. Du trenger & Tennis ballStringLarge nailsHammerOld tireFoam rubberSmall nailsReflective tape
Vis flere instruksjoner
en

Knyt en lang hyssing rundt en tennisball og henge den fra taket av garasjen. Linje opp ballen slik at den treffer sentrum av den øverste del av den frontrute når kjøretøyet står på rett sted. Dette tiltaket vil hjelpe sjåføren vite når du skal slutte å dra fremover, spesielt hvis bilen har en lang nese.
2

Drive i flere store spiker i en halvsirkel på støtfanger høyde på bakveggen av garasjen . Heng en gammel dekk på neglene (sørg for at det er fullt oppblåst). Dekket vil beskytte veggen og bilens støtfanger fra alvorlige skader bør føreren trekke opp en litt for langt i spot.
3

Cut lengder av skumgummi og feste dem til vegger og rekkverk med små negler. Dette kan brukes til å beskytte enhver overflate som kan få bulker mye av bildører eller støtfangere.
4

Plasser lengder av reflekterende tape på vegger, rekkverk og andre gjenstander som kan komme i veien for kjøretøyet. Tapen vil gjøre disse objektene lettere å se, særlig om natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147975.html

Previous:
Next:

driving tips