Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan søke om Handicap bilskilt i Ohio

Handicap eller funksjonshemmede bilskilt er en fordel som hjelper funksjonshemmede personer til å forhandle kortere og enklere avstander. Reserverte parkeringsplasser sikre at funksjonshemmede har plass rundt bilen sin for å manipulere utstyr, for eksempel en rullestol eller scooter. De er også tettere og tillate en person lettere tilgang til foran inngangen til en bygning. Disse overnattingssteder er bare én måte at en bedrift kan sikre at det er tilgjengelig. Hver stat har sine egne krav for å få spesielle plater til bilen din. Ohio er en enkel måte å oppnå dette ved å følge noen få grunnleggende trinn. Du trenger
Kjøretøy
erklæringen om funksjonshemming
Vis flere instruksjoner
en

Kjøpe eller lease en ny bil i ditt navn. Hvis du allerede har en bil, endre tittelen til å inkludere navnet ditt. Kjøretøyer som brukes til transport av funksjonshemmede må ha modifikasjoner for dette formålet. Funksjonshemmede personens navn trenger ikke å være på tittelen på slike kjøretøy.
2

Plukk opp programmet for spesielle plater fra en av de lisensiering avdelingskontorer eller laste ned en kopi fra nettsiden (se Ressurser nedenfor).
3

Spør din lege for å fylle ut den medisinske erklæringen av funksjonshemming.
4

Send inn søknaden og skjema i posten for å registrere nye platene. Fornye eksisterende platene kan gjøres online.
5

Betal alle de vanlige lisensavgifter. Ingen ekstra gebyrer for uførhet platene er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148164.html

Previous:
Next:

driving tips