Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få poeng Fjernet fra License din

The Department of Motor Vehicles foreskriver visse regler for trafikkregulering. Enhver form for overtredelse straffes med visse punkter som brukes til førerkort i henhold til alvoret i handlingen. Disse punktene også påvirke din forsikring priser, og jo flere poeng du har, jo høyere forsikring kostnader vil være. Så vurdere måter å fjerne eller redusere disse punktene. Instruksjoner
en

Meld deg inn i en kjøresikkerhet og ulykkesreduksjon kurs for å utdanne deg på trafikkregler og forskrifter. Dette kan føre til en direkte reduksjon av opp til fire punkter på lisens. Hvis du har syv slike punkter, kan DMV henvise deg til økter for å forbedre dine kjøreferdigheter, redusere poeng med tre. En slik flytting er tillatt bare én gang på fem år av DMV.
2

Få reduksjoner i poengene dine hvis du ikke er erklært lovlig bryter en regel på grunn av mangel på aktuelle bevis, selv om du har vært siktet på en belastning.
3

Utdanne deg selv på den rådende juridiske bestemmelser, slik at du kan unngå å få poeng på førerkortet feilaktig. Hvis du ikke blir tatt kjører på 10 mph mer enn den fastsatte grensen, dersom handlingen ikke er begått på en skole sonen, og hvis du ikke har blitt belastet før, vil du ikke få poeng på førerkortet.

4

Anskaffe en bønn for Judgment Fortsatt (PJC) hvor retten validerer tillegget, men lar defaulter til å gå uten straff. Dette vil hindre førerkort poeng blir lagt til. I hver familie, er dette tillatt for bare én person over tre års tid.
5

Drive riktig, og følge alle regler og forskrifter knyttet til fartsgrensene, forbikjøring av andre biler og transport av brennevin. Normalt vil tre poeng bli fjernet fra din lisens hvis du fullfører et år uten brudd.
6

Approach retten og tale din sak hvis du føler at du har blitt urettmessig anklaget eller gitt straffepoeng . Bevise deg selv og få poeng fjernet.
7

Ta den skriftlige prøven (i enkelte stater), passerer den med hell og ta to poeng fra den totale poengsummen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147816.html

Previous:
Next:

driving tips