Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan gjennomføre en Security Vehicle Patrol

Disse enkle trinnene vil hjelpe Security Patrol Officer gjennomføre en mer effektiv kjøretøy patrulje på sitt tildelte område. Du trenger:
Common Sense.
Kunnskap om statlige trafikkregler.
Kunnskap om Organisasjon retningslinjer og prosedyrer
Vis flere instruksjoner
en

I de fleste jurisdiksjoner, og med få unntak, Sikkerhet personell ikke sverget offiserer. Du patruljerer et bestemt område for din arbeidsgiver eller en klient på privat eiendom. Dine patrulje aktiviteter bør konsentreres om proaktive tiltak snarere enn reaktiv. Synet av en patrulje bilen fungerer en stor avskrekkende for kriminell aktivitet.
2

Ikke alltid patruljere i samme mønster. Endre mønstre og hvis mulig, de gangene du patruljerer eiendommen.
3

Med mindre annet er angitt, blir du ikke sette opp en radarstasjon for fartssyndere, derfor konsentrere seg om biler som ikke hører på eiendommen, er parkert ulovlig, eller bare virke malplassert. Lag notater og iverksette nødvendige tiltak i henhold til protokollen.
4

Følg alle trafikk og statlige lover. Hvis du er oppdraget består av patruljering offentlig eiendom som grenser til ditt område av oppdraget gjør det med varsomhet. Husk, som en sikkerhet offiser (privatperson) kan du ikke håndheve på offentlig eiendom. Hvis du observerer noe mistenkelig kommunisere dette med utsendelse eller kontakte lokale politimyndigheter. Med mindre det er en absolutt krise og noens liv er i overhengende fare for at du kan hjelpe til under "gode samaratin lover."
5

Du bør kjøre bilen rett under fartsgrensen slik at du kan observere mer areal mens i bevegelse.
6 p Hvis du kjører om natten og bilen er utstyrt med spotlights, bruke dem til å "skinne" områdene du ikke kan lett se.
Side 7

Følg alle organisatoriske retningslinjer og prosedyrer.
8

Gjennomføre en effektiv patrulje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148142.html

Previous:
Next:

driving tips