Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan være en god sjåfør

Det er et allment kjent faktum at verdens befolkning fortsetter å vokse på en sunn klipp. Flere mennesker tilsvarer flere sjåfører fyller opp de hovedveier og sideveier av planeten. Bilulykker skjer noen ganger, men de trenger ikke å være en del av kjøreopplevelsen. Unngå et flertall av bilulykker ved å bo våken, fokusert og motstå distraksjoner som er en stor del av det moderne liv. Du trenger
License
Bil
Vis flere instruksjoner
en

være på vakt. En av de viktigste aspektene ved kjøring er å være i et varsel, oppmerksomme tilstand. Unngå å kjøre hvis du er sliten eller altfor sliten, så du kan ta livet i egne hender. Hvis du må kjøre når du føler deg sliten, drikke kaffe eller annen form for stimulans til å holde deg våken. Hvis du kjører en lang avstand og føler deg trøtt, dra over og ta en kort lur på siden av veien et trygt sted. Det bør gå uten å si, men man skal aldri kjøre under påvirkning av narkotika eller alkohol.
2

Ikke kjør distrahert. Vi lever i en verden der stadige krav for vår oppmerksomhet oppstår fra mobiltelefoner, datamaskiner, tekstil, kvitrer, sjekke våre online sosiale nettverk eller bare surfer på Internett. Ingen av disse tingene bør gjøres mens du kjører. Hvis du har til å snakke i telefonen, kan du bruke en håndfri oppsett og ikke noensinne tekst eller bruke internett mens du kjører. Bilulykker skjer i løpet av et øyeblikk, og at andre som øynene dine er av veien kan føre til tragedie.
3

Vær oppmerksom på bilene rundt deg. Ikke bakluke, selv om personen foran deg går sakte. Hvis de må bremse ned eller plutselig smelle på sine bremser, kan du finne den foran bilen i bagasjerommet sitt. Hold et øye med biler bak deg og til siden. Hvis noen tailgating deg, høflig trykker på bremsen - ikke smelle på dem - for å la dem vite. Hvis de vedvarer i å skape en farlig situasjon, dra over og la dem forbi. Selvfølgelig må de få et sted så raskt at de er villige til å risikere livet. Hvis du ser noen biler veving eller kjører uberegnelig, unngå dem. Ikke bare ta hensyn til bilene i nærheten. Se så langt fremover som du kan.
4

Obey trafikkregler og fartsgrenser. Det er én ting å kjøre i en dristig måte, men hvis du begynner å kjøre uvørent ved å påskynde overdrevet og svinger så fort du kan, kan du finne deg selv i en situasjon plutselig utenfor din kontroll. Mens fartsgrenser kan virke irriterende til tider, de er der for en grunn.
5

Ta godt vare på bilen din. En av det ansvar som følger med å ha en lisens og være en god sjåfør er riktig vedlikehold av bilen din. Pass på at dekktrykket er korrekt, da dette kan påvirke kjøreegenskaper og stabilitet av bilen, spesielt ved høyere hastigheter. Også sørge for at dekkene selv samt viktige sikkerhetskomponenter som bremser er i god form.
6

Relax. For mange mennesker, kan kjøring være fylt av frykt og stress. Ikke hold hjulet med en død grep, akselerere og bremse jevnt og nyte kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147979.html

Previous:
Next:

driving tips