Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvilken bil får det beste MPG?

De siste månedene har det vært en stor mengde interesse for biler som får den beste gass kjørelengde (mpg). Toyota Prius er den mest utbredte tilgjengelig, kommersielt vellykkede drivstoffgjerrig bil på markedet i dag. Prius representerer en synergi av design, engineering og styling som forstørrer sin evne til å spare på gass. Betydning

Uten tvil den mest drivstoffeffektive kjøretøy på veien er Toyota Prius. Med en rapportert 48 miles per gallon (MPG) i byen og 45 på motorveien, er hybrid Prius i høy etterspørsel. På grunn av at etterspørselen er det en venteliste for nye, noen ganger opptil seks måneder eller lenger. Prius er ansett forkant av hybrid teknologi og faktisk ble eldre Prius-teknologi kjøpt av Ford Motor Company å bruke i mange av sine biler.
Funksjon

Toyotas "hybrid"-teknologien kombinerer et batteri-drevet elektrisk motor med en liten forbrenningsmotor for å drive bilen. I bykjøring, tar den elektriske motoren i løpet, slik at bilen for å utnytte bare en brøkdel av bensin enn selv de beste forbrenningsmotor. På motorveien, for å opprettholde en høy grad av hastighet, tar forbrenningsmotor om igjen, slik at de elektriske komponentene i kjøretøyet å hvile. Resultatet er en bil som blir bedre drivstoff kjørelengde i byen enn på motorveien.
Egenskaper
p Det er flere funksjoner som gjør at hybrid motoren en Prius for å oppnå den høye drivstoffeffektivitet. Ene er evnen av bilen for å gjøre bruk av forskjellige former for energi som genereres mens den blir kjørt. Denne energien blir så brukt til å lade batteriene. For eksempel når bremsene brukes på hvilken som helst bil, er den videre bevegelse av bilen pågrepet av friksjon mellom bremseklossene og brems trommer. Resultatet er energi som spres i form av varme. Toyotas ingeniører bruker en thermovoltaic dirigent å slå noen av det varme energi til elektrisitet som igjen brukes til å lade batteriene. Tilsvarende, mens du kjører, er akselerasjonen håndteres mer med forbrenningsmotor enn den elektriske delen. Den motoren så lader batteriene ved behov.
Misforståelser

En Prius strekker linjen mellom den mye baktalt elektrisk bil og bensinslukende forbrenningsmotor og som slik er det noen generelle misoppfatninger om bilen. Først, i motsetning til en virkelig elektrisk bil, gjør Prius ikke trenger å være koblet til en stikkontakt over natten eller mens den ikke er i bruk. Dette er fordi banken av oppladbare nikkel metall hydrid (NiMH) batterier bruke alternative kilder til lading. En annen misforstått ideen er at Prius ikke vil gå tom for drivstoff. Fordi den bruker en forbrenningsmotor, er det mulig for kjøretøyet å kjøre ut av gass og opphøre drift for lik nåværende biler. Endelig er det noen spekulasjoner om at nikkel brukes i å lage batterier gjør bilen mindre "grønn" enn det er påstått å være. Faktisk er mengden av nikkel brukes mindre enn hva som går inn i kroppen og komponenter av en gjennomsnittlig bil og om lag en tredjedel av beløpet som brukes i kroppen rammen av en Hummer H2.
Expert Insight

Toyota arbeider for tiden med nyere versjoner av hybrid teknologi som vil utnytte energien som genereres av bilens bevegelse og stoppe mer effektivt. Mens noen såkalte "super milers" hevder å være i stand til å strekke Prius 'teknologi til 100 eller mer miles per gallon, de er langt fra den gjennomsnittlige forbruker. Toyota håper å gjøre Prius enda mer drivstoffeffektive, imidlertid, og tar sikte på 60 eller flere miles per gallon av 2012.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147980.html

Previous:
Next:

driving tips