Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en lastebil

Mange sjåfører lære å kjøre mens du er i en bil. Kjører en lastebil er forskjellig fra å kjøre en bil for mange grunner. Lastebiler er større, lengre , høyere og kan fungere forskjellig enn de fleste bilene på veien . Lære å kjøre en lastebil kan komme godt med når du skal leie eller låne en lastebil for å hale , slepe eller flytte store belastninger. Å vite hvordan du skal kjøre en lastebil er også viktig å noen jobbkrav . Lær deg hvordan du skal kjøre en lastebil og ikke føler seg overveldet bak rattet . Instruksjoner
en

Sikkerhetskopier ut av oppkjørselen eller parkeringsplass ved å se over skulderen din . Gjør dette etter å ha sett ut av begge speilene til å sørge for at banen er klar . Lastebiler sitte opp høyere enn biler , så sjekker bak lastebilen før du får i er en god sikkerhetsforanstaltning .
2

Sørg for å sjekke alle speil og blinde flekker minst to ganger før feltskifte når andre biler er rundt. Lastebiler kan være mye lengre enn biler , slik at mer rom trengte foran bilen i neste kjørefelt .
3

Tregere når du kjører rundt skarpe hjørner . Lastebiler er mer topptung og er mer tilbøyelige til å bla over enn biler
4

Styr lastebilen som du ville en bil , men vær forsiktig med å ikke over - . Styre rattet . Det er normalt mer "play" i rattet på en lastebil , slik at styring vil ikke være like responsiv som en bilens styring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148039.html

Previous:
Next:

driving tips