Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan øke gass kjørelengde på en Dodge RAM

I en alder av økende bensinpriser er det viktig å prøve å presse hver ekstra kilometer ut av hver gallon bensin, spesielt for lave MPG biler som Dodge RAM. Heldigvis finnes det en rekke triks du kan prøve å forbedre bilens kjørelengde. Noen av disse involverer enkelt vedlikehold, mens andre krever en endring i kjørevaner. Instruksjoner
en

Få en melodi opp. Sikre at alt i motoren på Dodge RAM kjører jevnt er det første skrittet i å få den beste kjørelengde du kan ut av kjøretøyet. Ta oppmerksom på når håndboken at du skal gå for regelmessig helsesjekk og følger det tidslinjen. Eksperter sier at en dårlig innstilt kjøretøy kan øke drivstofforbruket med opp til 20 prosent.
2

Skift olje med jevne mellomrom. Den generelle anbefalingen er å skifte olje hver 3000 miles. Ved å holde oljen i bilen ren, reduserer du slitasjen forårsaket av friksjon av de bevegelige delene i motoren.
3

Bruk riktig olje. Håndboken for RAM vil liste riktig oljekvalitet, som måles i viskositet, eller i hvilken grad oljen vil motstå flyt.
4

Kontroller lufttrykket ofte og Fyll dekkene som nødvendig. Kjører dekkene enda litt flate kan føre til en betydelig nedgang i bensinforbruket i RAM. Blås til dekkets riktig trykk og ikke blås da dette kan føre til tap av veigrep og redusert levetid på dekket.
5

Slow ned. For hvert femte miles per time du kjører over 55 kan du miste så mye som 10 prosent av din drivstofføkonomi. Det beste alternativet er å bo nær fartsgrensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147998.html

Previous:
Next:

driving tips