Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva er Fuel Economy?

Drivstofforbruket er ideen om å maksimere antall miles du kan kjøre per gallon bensin. Alle nye biler og lastebiler for salg i USA er pålagt å ha et drivstofforbruk klistremerke i vinduet på bilen. Et annet aspekt av drivstofføkonomi er det arbeidet som blir gjort for å øke energi bærekraft. En stor fordel med drivstofføkonomi er at det reduserer avhengigheten av utenlandsk olje. Identifikasjon

Drivstofforbruket beskriver forholdet mellom avstanden en bil reist og hvor mye drivstoff det forbrukes. Det er målt som antall miles kjørt per gallon (mpg). Høyere mpg verdier oversette til en sterkere drivstofføkonomi fordi de gjør det mulig å reise mer for samme mengde drivstoff.
Betydning

drivstofføkonomi konseptet har blitt så innflytelsesrik at alle nye biler og lette lastebiler som selges i USA er pålagt å ha et drivstofforbruk klistremerke etikett i vinduet. Drivstofføkonomi etiketten har de miles per gallon estimater for hver enkelt bil, og at av byen som helhet. Disse estimatene hjelpe forbrukerne sammenligne biler, siden mer effektive biler du spare penger på å kjøpe bensin.
Potential

Et annet aspekt av drivstofføkonomi er arbeidet med å øke energi bærekraft. Energi bærekraftig utvikling betyr brensel utviklet fra fornybare ressurser, produsert av renere teknologi som brukes mer effektivt. Petroleum (normal bil bensin) er en ikke-fornybare energikilde, noe som betyr at det vil til slutt gå tom. Drivstofføkonomi forskere er derfor undersøker bruk av elbiler og fornybare drivstoff som biodiesel og etanol for å bidra til å redusere mengden av petroleum olje brukes til å drive biler. Andre mulige fornybare olje for kjøretøy omfatter kull, skifer olje og naturgass.
Forebygging /løsning

Petroleum utgivelser karbondioksid (CO2) og andre klimagasser ( klimagasser) til atmosfæren, som legger til faren for globale klimaendringer. Ifølge US Department of Energy, biler står for 26 prosent av USAs totale CO2-utslipp, og legger opp til 1,7 milliarder tonn hvert år. Et annet aspekt av drivstofføkonomi er å hindre globale klimaendringer ved å velge en bil med en høyere mpg og ved å bruke etanol i stedet for petroleum å fylle drivstoff på bilen. Turgåing, er du sykler eller bruker offentlig transport andre måter du kan bidra til å øke drivstofføkonomi.
Expert Insight

Nesten 58 prosent av oljen som brukes i 2009 ble importert . Avhengighet av utenlandsk olje vil øke etter hvert som oljeressursene tilgjengelig i USA blir brukt opp. Mesteparten av verdens oljereserver ligger i Midtøsten. To tredeler av Midtøsten olje er styrt av OPEC (Organisasjonen av oljeeksporterende land). Ifølge US Department of Energy, har drastiske olje prisøkninger kostet USA rundt $ 1900000000000 2004-2008. Kongressen vedtok lovgivning for å redusere oljeavhengighet ved å øke drivstofføkonomi standarder på nye biler og lastebiler opp til 35 mpg av 2020. Avdelingen mener dette kan redusere petroleum bruk av 25 milliarder gallons av 2030.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148167.html

Previous:
Next:

driving tips