Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få bedre gass kjørelengde ved kjøring Tilfeldig

Gass kjørelengde er en viktig faktor i de fleste folks budsjett. Når du bruker $ 40 til $ 100 på gass hver uke, kan bedre drivstofføkonomi gjøre en direkte forbedring i din sparing. Her er noen skritt du kan ta for å få bedre gass kjørelengde ved å justere måten du kjører. Instruksjoner
1 p Hvis du kjører som politiet er alltid etter deg, vil du bli verre gass kjørelengde enn noen som driver tilfeldig. Din gass kjørelengde vil bedre når du eliminere de raske starter, oppbremsing til en stopp, og gulv gasspedalen, alltid tar trafikksituasjonen i betraktning. Disse ideene er en del av det som kalles hypermiling, eller kjører ved hjelp av teknikker som maksimerer drivstofføkonomi. Her er de grunnleggende uformelle kjøring trinn som vil bidra til å øke gass kjørelengde.
2

Det første trinnet er å eliminere rask akselerasjon fra en død stoppe, for eksempel fra et rødt lys eller et stoppskilt. Dette brenner virkelig drivstoff raskt. Hvis det er mulig, hvis du ikke har biler bak deg, prøv å la av bremsen når lyset endres slik at bilen begynner å rulle fremover, deretter akselerere sakte til du får opp til hastighet. Igjen, hvis du er i tung trafikk, kan dette ikke være mulig, men selv gjør det et par ganger om dagen hjelper din gass kjørelengde. Ideen er at du starter fra selv en liten roll er mer effektivt enn å starte fra en død stoppe.
3

Det neste trinnet du kan ta er å prøve og forutse kommende stopper eller forsinkelser i trafikken slik at du kan la av gassen og kysten mot stopp. Igjen, ta trafikken bak deg i betraktning. Hvis du er klar eller i vidt spredt trafikk, la av gassen så snart du ser lyset fremover blir røde. På lange sekundære veier, kan du være i stand til annen lyset slik at du kysten mot det før det blir grønt, deretter sakte akselerere igjen. Konseptet her er å beholde bilens bevegelsesenergi, eller lagret energi at gassen har gitt den til å komme opp til hastighet. Hvis du bremser, kaster du bort den energien, og må gi motoren mer gass for å få det tilbake.
4

Langs de samme linjene spare lagret energi, prøv å holde en avstand på motorveien trafikk så at du kan kysten litt om biler foran deg bremser. Ved å følge bilen foran deg nøye, når hans bremselysene kommer på, må du bremse også, sløse hastigheten og energi som du har bygget opp. Da må du treffe gassen igjen for å komme tilbake opp til hastighet. Hvis du kan unngå stopp og gå ved å holde en lengre avstand bak trafikken foran deg, vil din gass kjørelengde øke, og du vil bruke bilens energi mer effektivt. Hvis trafikken er stor og biler hoppe inn i noen gap du drar, så dette kan ikke være mulig, men bruke den når du kan for å forbedre gass kjørelengde.
5

skjære ned din highway hastighet hvis mulig. Det er rapportert at hver 5 miles per time du går over 60 km /h tilsvarer betale 30 cent mer per gallon av gass. Bruk sunn fornuft på motorveien. Coast ned bakker og ikke rev opp bakker som trafikken tillater.

Lykke til og jeg håper du kan spare penger ved å bruke disse ideene!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148315.html

Previous:
Next:

driving tips