Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre Ride Quality of Ford Excursion

Ford Excursion ride kvalitet kan bare litt bedre. The Excursion er en lastebil - en stor lastebil. Ford gjorde et par ting det fabrikken for å myke opp ride kvalitet, og det er noen flere skritt forbrukeren kan ta. Men for det meste, er turen hva det er. Du trenger
Ford Excursion
Pen
Papir
Tire måle
Telefon
Computer
Internett-tilkobling
Vis flere Instruksjoner
Slik forbedre ri kvaliteten på Ford Excursion
en

Kontroller lufttrykket i dekkene. Pass på at dekktrykket er riktig å bilprodusentens spesifikasjoner, ikke dekket.
2

Endre dekkdimensjon. Ved å øke runde diameter på dekket til neste størrelse opp du kan glatte turen. I de fleste tilfeller kom Ford Excursion med 265/75/16 størrelse dekk. Ved å øke "265" til neste størrelse opp - en "285" - den større dekk vil bety en jevnere kjøring. Det vil også bety en litt høyere bakkeklaring. Den lille økningen vil ikke påvirke din speedometer et betydelig beløp.
3

Endre dekktype. Forskjellige merker av dekk har ulike forbindelser. Noen er laget hardere og noen er mykere. Ved å bytte fra en ekte "road dekk" til en mykere compound "on /off road dekk" vil myke opp turen. Du vil imidlertid også påvirke ting som sideveis stabilitet i svinger, noe som betyr tregere snu. Dette kan også ha en negativ innvirkning på antall miles per gallon.
4

Endre suspensjon. Siden Excursion er en lastebil, er det laget med lastebil suspensjon, som er designet for å bære tung last. Selv om det er en kostbar bestrebelse, kan du forbedre denne suspensjonen i ettermarkedet. Flere selskaper tilbyr nå kvalitet suspensjon utformet for å bedre kjørekomfort kvaliteten på Utflukt.
5

Carry litt ekstra vekt. Siden Excursion er designet for å bære en last, vil det faktisk ri bedre med et par hundre pounds i ryggen. Sette noen sandsekker i svært bak på bilen er en billig og enkel måte å litt bedre "bounce" faktor i bakhjulsopphenget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148207.html

Previous:
Next:

driving tips