Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

De beste dekkene for kjøring i Ice

The trekkraft et dekk gir på vinterføre kan være forskjellen mellom en farlig krasj og en jevn ride. Men for best resultat, bør sjåførene kombinere god kvalitet dekk med systemer som Interactive Vehicle Dynamics (IVD), som er en teknologi som overvåker ting som hjulet vinkel og hastighet. IVD og lignende systemer gjelder bryte trykk til et bestemt hjul, blant annet, til høyre en bil tilbake på sporet når det er oppbygning av den tiltenkte banen. Alle dekk er oppført, er bransjen merket med fjell /snøfnugg symbol for å møte vinteren kjører standarder. Winterforce Sommerdekk av Bridgestone-Firestone

Disse dekkene er egnet for sedan, varebiler, lettere plukke opp lastebiler og crossover SUV. Dekkmønsteret er beregnet for grep på løst pakket snø, samt hardpacked snø og is. Dekkene kan bli besatt for å gi ekstra trekkraft. Internt dekkene inneholder stålbeltene for ekstra styrke.
Pilot Alpin PA2 av Michelin

toveis slitebanen systemet tillater for mønsterdybde på harde snedekte veier og is. Disse dekkene kommer med en slitasjeindikator så sjåførene kan se når slitebanen er blitt for slitt ned for å være sikker lenger. Disse dekkene kan brukes med biler, lastebiler, varebiler og SUVer.
ContiTouringContact fra Continental Dekk

Disse dekkene ble utformet for luksus sedan og skåler. Trinnene er design for å gi trekkraft i forhold mot lys snø til hardpacked snø og is. Ifølge CarandDriver.com er hjulene best egnet for tørker forhold. Utformingen tillater en fører å rotere dekkene for å øke dekkets levetid. Internt, dekkene har en kombinert stål belte og skjøter nylon forsterkning design for ekstra styrke og kjørekomfort.
Altimax Arktis av General Dekk

Disse dekkene kan brukes til sport biler, coupes, sedan, varebiler og crossover biler. Slitebanen er utformet med et "senter stabilitet ribbe" for å forbedre motstand mot vannplaning og skyve. Drivere kan velge å legge studs å øke trekkraft på isete og hardt pakket veier. Den interne strukturen er bygd for styrke med to stål beltene over polyester.
Hakkapeliitta av Nokian

Hakkapelitta dekkene kommer i piggfrie eller piggdekk versjoner. Det piggfrie dekk er "Pump lamellene" tørr våt is å etablere kontakt med veien. Den piggdekk Hakkapeliitta 4 har den firkantede stud grep, som gir ekstra veigrep på is. Dekkmønsteret er formet som en pil for bevegelse fremover trekkraft. Grepet er også bedre ved bruk av rapsolje i konstruksjonen av dekket sitt materiale.
Blizzak LM-60 av Bridgestone

Dette dekket er konstruert for spesielt coupes og sport aktivitet kjøretøy. Silika slitebanen er utformet for å gi grep på våte og tørre vinterforhold. Den sikksakk mønster er ment å trekke vann vekk fra dekkets kontakt med veien området. Dekkets sidene er forsterket for å legge til støtte når et dekk er punktert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148290.html

Previous:
Next:

driving tips