Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre i Fog

Kjøring i tåke er farlig - mye farligere enn de fleste innser. Minimere sannsynligheten for å få inn en ulykke ved å være klar over farene og vite hvordan du skal kjøre i tåke. Du trenger
tåkelys Kits
frontlys pære
Vis flere instruksjoner
en

tregere. De fleste tåke-relaterte trafikken dødsulykker skjer fordi noen kjørte for fort og kunne ikke stoppe i tide for å unngå en kollisjon.
2

Slå på lysene på slik at andre kan se deg. Ikke slå på fjernlys, som er rettet høyere og vil bare reflektere lys tilbake på deg.
3 p Hvis du forlater veien, sørg for å trekke seg helt av. Slå av kjørelysene og slå på blinklysene slik at andre vet at du er der, men vil ikke tro at du kjører på veien.
4

Tenk på hva andre sjåfører ser når de er bak deg. Hvis du er stadig tappe bremsene, vil du sannsynligvis gjøre dem nervøse - og de vil være mer sannsynlig å passere deg
5

Bruk dine vindusviskere og defroster å holde vinduene rene
6

Sjekk ditt speedometer. Tåke sprer lys og reduserer kontrasten mellom stedene. Studier har funnet at jo lenger en driver i tåke, jo raskere han eller hun kjører. Unngå å falle i denne farlige fellen.
7

Slå av radioen og skru ned ovnen. Lytt til andre biler som nærmer seg før du gjør en sving.
8

Husk at andre sjåfører har en begrenset sikt og at tåken gjør veiene våte. Signal tidlig, og når du bruker bremsene, ikke trampe på dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147800.html

Previous: No
Next:

driving tips