Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik leser bilens varsellys

Varsellamper kan bare ha én betydning i de fleste tilfeller. Men produksjonskostnader noen ganger tvinge bil designere å kombinere flere signaler i en enkelt indikator. Du trenger
Instruksjonsbøker
Vis flere instruksjoner
en

Les instruksjonsboken før du helt forstår hver varsellampe og planlegge et svar for hver advarsel lys. På den måten er det lettere å forbli rolig og kjølig i en motor nødsituasjon.
2

Slå av bilen når "engine" lyset kommer på. Forvent en oljetrykk tap, ettersom både oljetrykk og vanntemperatur er ofte kombinert i "motor" advarsel.
3

reagere raskt på en "check engine" eller "power loss" light . Selv om dette selvdiagnose system ikke signaliserer en nødsituasjon, gjør det tyde på et problem med de datastyrte motor kontroller og drivere bør konsultere en mekaniker.
4

Husk "brems" varsellampe vanligvis betyr at parkering bremsen er på. Men det kan også indikere lav bremsevæske, dual brake systemfeil eller bremsesystemet hjelpemotor har sviktet.
5

Ikke overse en "dynamo" eller "ladesystem" light. Siden de kontrollerer bare for dynamo spenning, kunne de bety en løs drivreim.
6

Lov om en "stamme" light. Venstre ukontrollert, fører det til en konstant belastning på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147805.html

Previous:
Next: No

driving tips