Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Hummer H3

En femsylindret Hummer H3 får anslagsvis 14 miles per gallon i byen og 18 på motorveien. En åtte-sylindrede motoren blir anslagsvis 13 miles per gallon i byen og 16 på motorveien. H3 er en av største SUVer på markedet, men du kan forbedre drivstofføkonomien ved å endre kjørestil, vedlikeholde motoren og gjøre mindre justeringer på bilen. Instruksjoner
en

Bruk de minste dekkene mulig. Motoren må jobbe hardere for å rotere store dekk.
2

Fjern overflødig vekt fra stammen. H3 veier tre tonn, og overvekt bare gjør motoren jobbe hardere. Fjern takstativet fra din H3 hvis du ikke bruker den.
3

Skift olje hver 3000 miles med riktig oljekvalitet. Mens du får et oljeskift, sørg for at mekaniker sjekker luftfilteret, topper av alle væsker og sjekker lufttrykket i dekkene. Et skittent luftfilter og lavt dekktrykk reduserer drivstofforbruket. Sjekk lufttrykket i dekkene dine hver måned.
4

Endre din kjørestil. Ikke gulv gasspedalen for å akselerere raskt eller kjøre i høye hastigheter. Sett cruise control på fartsgrensen på motorveien. Snarere enn å bryte vanskelig for en kommende stopp, forutse stopp og la opp på gasspedalen på forhånd. Endre kjørestilen din er den beste måten å forbedre drivstofføkonomien.
5

Unngå å kjøre i rushtiden. Tomgangskjøring i trafikken i mer enn noen få minutter forbrenner gass og reduserer drivstofforbruket. Slå av H3 hvis du venter på en parkeringsplass, og ikke la bilen tomgang for å varme opp om morgenen. Dersom temperaturen er under 30 grader C, tar det en H3 mindre enn et minutt å varme opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148060.html

Previous:
Next:

driving tips