Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Riktig Driver Seat Position

Det første skrittet mot å kjøre bilen ordentlig er å sørge for at førersetet er plassert riktig. Dette er ikke en vanskelig oppgave, men det er noen viktige områder som du må ta hensyn. Når du vet hva du leter etter, vil du bli sittende pen på et blunk. Juster Før du kjører

DeKalb Fylke politibetjent Paul Braun sterkt anbefaler at du gjør noen og alle nødvendige justeringer før du begynner å kjøre. Dette er spesielt viktig hvis du er ikke den eneste som kjører bilen --- selv om du ikke er forskjellige høyder. Dine preferanser kan avvike fra noen andres, så det er alltid viktig å sjekke. Noen biler har seter med minne innstillinger for flere driver situasjoner -. Et alternativ du kan vurdere neste gang du er i markedet for en bil
albuer og knær

Hvis det er i det hele tatt stressende for deg å nå rattet eller til å presse på pedalene ned til gulvet, må du flytte setet lengre fram. Ideelt sett bør du ha en liten bøy i begge albuene og knærne, slik at du bevegelsesfriheten du trenger for å trygt og effektivt betjene kjøretøyet. Dette sikrer også at airbag har skikkelig plass til å utvide og gjøre jobben sin i tilfelle en krasj.

Siktlinjer

I tillegg til å kunne å skyve førersetet forover og bakover, de fleste moderne biler har Setehøydejustering enheter (knotter, knapper eller spaker). Dette kan være en stor hjelp hvis du dele kjøring plikter en eneste bil med noen som er en fot høyere eller kortere enn du er. Hev eller senk setet for å sikre at du kan se hele veien rundt - også forbi slutten av panseret på bilen din. Hvis setet er for høyt, kan det hende at hodet traff toppen av taket - som er definitivt ikke trygt i tilfelle en ulykke, eller bare en bråstopp. Hvis setet er for lavt, kan du ikke være i stand til å se svært godt utover dashbordet, enn si panseret på bilen din. Sørg for å justere setet slik at du kan tydelig se alt rundt deg.
Nakkestøtte

folk flest sannsynligvis ikke tenke på å justere hodestøtten når de justerer sine plasser, men det er en svært viktig sikkerhetsanordning. Sørg for at den er plassert der den vil støtte hodet godt hvis du lener deg tilbake fra ditt kjørestilling. Dette kan hjelpe umåtelig i tilfelle en krasj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148148.html

Previous:
Next:

driving tips