Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Manuell Driving Tips

Å kjøre en bil med en manuell girkasse kan virke som en skremmende oppgave i starten, men det har også sine fordeler så langt som å skifte gir og generell kontroll. Når du får taket på å kjøre en manuell bil du vil innse at det er ingenting å frykte, og manipulering av clutch og gasspedalen kan nesten bli en dans. Husk å holde seg avslappet og ikke la bilen skremme deg! Starter ut

Uten tvil en av de mest skremmende virksomhet til nye manuelle driverne starter. Den første gir er valgt som clutchen trykkes inn og clutchen frigjøres når gasspedalen trykkes. Din første forsøk kan være jerky, men det vil bli rytmisk når du begynner å føle utstyret engasjerende som du slipper clutchen og trykke på gasspedalen samtidig. Det bør være en myk balanse i motsetning til en hard presser av akseleratoren. Den første gir er den vanskeligste å engasjere seg, men på ingen måte bør kjøre en manuell girkasse bil bli tenkt på som vanskelig. Praksis kjører gjennom girene i en åpen parkeringsplass eller på mindre reiste, flate veier før forutsatt din vanlige kjøreforhold rutiner. Det hjelper også å ha en erfaren manuell girkasse driver i bilen for å gi råd.
Hills

Forhåpentligvis av den tiden du har fått til en bakke du har funnet ut hvordan du kan begynne å kjøre og betjene clutch. Åsene er bare vanskelig på grunn av det faktum at i sekundene før du er i gir du er i nøytral, og kunne rulle ned bakken. Nødbremsen komme godt med her for nybegynneren slik at bremsen kan frigjøres akkurat som du pop i gir. På en høyde må du være mer balansert mellom clutch og gasspedalen når du starter opp en bakke. Når du starter en manuell girkasse bil går ned en bakke er det mye lettere fordi bilen har momentum, dette er hvor jump-starte en bil med manuell girkasse kan være lett
Parkering <. br>

Sørg for å ta hensyn til motorens turtall slik at du vet når du skal gire. Ikke arbeidskraft motoren, som har, overføring i for høy for en utstyr for hastigheten din. Hvis du har en turteller, vanligvis vil du ønsker å bo så nær 2000 RPM som mulig under cruising forhold. Dette kan variere litt avhengig av motorens størrelse.

En stor fordel med en bil med manuell girkasse er parkering den. Du kan parkere bilen i gir ved å trykke inn clutchen inn som du parkerer. Forlate den i gear er nesten som å sette en ekstra nødbrems på, og det er en klok ting å gjøre. Du kan ikke parkere en automatisk bil i drivverket, men du kan parkere manuell girkasse bil i første eller revers eller hva utstyr du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148113.html

Previous:
Next:

driving tips