Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tid Trafikklys

Når du har det travelt, noen ganger virker det som du har truffet alle røde lys som eksisterer på den delen av byen. Sannsynligheten er at du har. Mange byer har tidsbestemte trafikklys til å hjelpe til med strømning av trafikken mønster. For å spare tid, frustrasjon og bensin du trenger å lære å gang lysene. Instruksjoner
en

titt på grønt lys klarsignal til å begynne timing lysene. Vanligvis trafikklysene er tidsbestemt til gjennomsnittlig hastighet og tid. Finn ut hvor lang tid at det fortsatt er grønt.
2

Clock hvor lang tid at lyset forblir grønt. Denne tidsperiode må ikke variere mye fra lys til lys på en enkelt gate. Ved hjelp av denne tiden, kan du begynne å justere hastighet.
3

Flytt litt langsommere enn hastighet. Du kan gå raskere, men det ville være å bryte loven. Hvis du er er en masse trafikk, er dette umulig likevel. Bruk tid som det tok for lett å skifte for å flytte fra ett lys til den neste.
4

Coast hvis du må. Rushing mot cornerflagget for å stoppe brenner bare drivstoff, og du får samme avstand som du ellers ville ha. Hvis du reiser på et relativt øde gate, kan kystfart lar deg strømme gjennom lyset på endringen. Gjenoppta den nøyaktige fartsgrensen når du har klart å treffe grønt lys.
5

Slå av i en sidegate og kjøre på en parallell gate. Hvis alt annet mislykkes, flytting av gaten er en mulighet. Endringen i parallellgate kan gi deg akkurat den rette timingen for sin trafikkflyt.
6

Ignorer de andre driverne på støtfangeren din. Når du har truffet flyten mønster og riktig hastighet, unngå trangen til å øke hastigheten på å behage fyren riding støtfanger. Du vil bare ende opp med å stoppe uansett. Opprettholde den nøyaktige fartsgrensen og du skal treffe alle lys grønn etterpå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147870.html

Previous:
Next:

driving tips