Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan du driver månen taket på en Toyota Previa Van

I gamle dager et soltak var en kul, tilleggsfunksjon på luksusbiler som tillot et panel som skal fjernes for å tillate luft og lys i. Det var litt som å ha en konvertible som egentlig ikke var en cabriolet. På 1970-tallet introduserte Ford Motor Company månen taket, et glass panel som kan åpnes for å tillate luft å sirkulere, eller lukket for å tillate lys i, eller utsikt over nattehimmelen, uten mussing håret. Toyota Previa kommer med valgfri foran og bak månen tak. Instruksjoner
en

Plasser fingrene i håndtaket plassert i fremre midt foran månen taket parasoll. Skyv parasoll bakover og inn i solskjerm mottaket.
2

Ta tak i spaken plassert midt bak fremre månen taket ramme. Trekk spaken frem til sin helt åpen stilling og skyve den opp for å vippe fronten månen taket opp. Dra spaken ned og skyv den tilbake i sin helt lukket posisjon til å vippe fronten månen taket tilbake til lukket posisjon.
3

Place fingrene i håndtaket plassert i fremre midt foran månen taket parasoll. Trekk parasoll fremover til den dekker hele månen taket.
4

Forsikring nøkkelen står i tenningslåsen og at bryteren er slått til "On" posisjon. Trykk elektrisk måne tak bryter, plassert forover av den bakre måne taket, til sin "åpne" stilling for å åpne den bakre måne taket. Trykk på bryteren til "lukket" posisjon for å lukke den bakre månen taket. Månen tak vil stoppe på tre fjerdedeler posisjon. Slipp bryteren. Trykk på bryteren til "lukket" posisjon igjen til å lukke bak månen taket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147968.html

Previous:
Next:

driving tips