Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan skrive ut Bil magneter

Sikkert du har hørt om kjøleskap magneter til kjøkkenet, men nå er det også bil magneter for utsiden av bilen din. Disse blir ofte brukt som billig reklame for en bedrift. Selv en person kan fremme seg selv eller en av hans årsaker ved hjelp av disse magnetene. Man kan plasseres på hver dør. Du kan lage din egen kunde bil magnet ved hjelp av en utskrift-tjeneste som tilbyr disse produktene. Du trenger:
Car magnet utskrift tjeneste
Photoshop eller bilderedigeringsprogram (med mindre trykkeriet tilbyr online programvare)
Vis flere instruksjoner
en

Finn et bilmagnetene service. Hvis mulig velg en som lar deg designe din magnet ved hjelp av online programvare, for eksempel vistaprint.com.
2

Bestem størrelsen for magnet ditt. Størrelser ofte variere fra størrelsen på en standard 8,5-tommers med 11-tommers ark til ca 12 av 18 inches.
3

Velg en bakgrunnsfarge for magnet. Lyse eller hvite bakgrunner er best for synlighet på bilen din, særlig fordi det vil være i bevegelse til tider. Hvis bilen magnet utskrift tjenesten tilbyr maler, velg en som er forenlig med din virksomhet type eller tema, for eksempel, en blomstrende mal for en makeup salgsrepresentant.
4

Legg til tekst på toppen av bakgrunnen som står i god kontrast din valgte bakgrunnen. Sans serif fonter (ingen aksenter på tuppen av hver bokstav) er ideelle for lesing. Hold det kort og enkelt - bare en rask ordtak ("Vi selger CD-er") eller firmanavnet er tilstrekkelig. Inkludere et telefonnummer og nettside i stor, fet skrift (større enn selskapets navn eller si), slik at forbipasserende på gata eller i bilene sine kan ta ned informasjon og kontakte deg senere.
5

Legg et bilde eller to til bilen magnet, men ikke mengden lerretet fordi du kan negativt påvirke en forbipasserende evne til å lese og forstå skiltet. La så mye tomrom på magnet din som mulig. Gjøre bildene små og plassere dem til venstre, høyre eller nederst på magneten.
6

Gjennomgå design for å sikre at det er til din smak før du sender din bestilling til skriveren. Bestemme hvor mange magneter du trenger. En for hver side av bilen vil være nok.
7

Send inn din bil magnet design til skriveren. Forvent å betale rundt $ 5 til $ 10 for hver egendefinerte magnet. Det kan ta opptil to uker for produksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148220.html

Previous:
Next:

driving tips