Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan betale bompenger

Traveling en bomvei er et praktisk alternativ til å sitte i trafikken. Det finnes flere betalingsmetoder. Hvor ofte du bruker en bomvei og dine personlige preferanser kan hjelpe deg med å avgjøre hvilket alternativ som er best for deg. Instruksjoner
Prepaid konto
en

Etablere en forhåndsbetalt konto hvis du bruker bomveier på en jevnlig basis. Forhåndsbetalt konto er en del av en elektronisk bompengeinnkreving. Med en forhåndsbetalt kode kan du bruke en bomvei uten å stoppe på en bomringen. Systemet bruker en elektronisk transponder å trekke penger fra din forhåndsbetalte konto hver gang du bruker en utpekt kjørefelt.
2

Sett opp en konto med et kredittkort eller brukskonto nettet eller i person. Kontoer etterfylles automatisk når saldoen når et angitt beløp. En ekstra fordel er at satsene for å bruke forhåndsbetalte kontoer vanligvis er på en rabatt fra den vanlige toll rate.
3

Fest tag på frontruten ifølge instruksjonene som følger med det. I mange stater kan du bruke forhåndsbetalte koden på bomveier over at stat eller en bestemt region.
Cash
4

Bruk eksakt endring, den raskeste og enkleste måten å bruke kontanter. Du må bruke eksakte endringen på bompenger baner med kurver som du "kaste" penger inn. Disse banene er ikke bemannet, og ikke ta papirpenger. Pennies godtas ikke.
5

Velg "Full service Lane" hvis du ikke har eksakte endringen, eller hvis du trenger en kvittering for skattemessige formål. Sentralbordet vil gjøre endringer for din regning. Vær oppmerksom på at mange boder aksepterer ikke regninger større 20 dollar.
6

Husk det er noen maskiner som godtar regninger og trekke toll før du gir deg endringen. Andre har mynt skiftere som krever at du setter inn regningen, få endre og deretter sette den i kurven.
7

Vent på riktig signal før du forlater en bomstasjon kjørefelt. Kontanter baner kan ha trafikklys og /eller automatiske våpen. Når du har betalt riktig toll, vil det grønne lyset kommer på og /eller arm vil gå opp.
Tokens
8

Velg tokens hvis foretrekker ikke å har en forhåndsbetalt konto eller ønsker å bruke endring av andre grunner. Du kan også være i stand til å kjøpe dem til en rabattert pris.
9

Sjekk din lokale bomstasjon hjemmeside for mer informasjon. Ikke alle bompenger systemer bruker symboler.
10

Håndter poletter det samme som "Exact Change". Kaste en inn i kurven, vente på signal og gå videre. Hold en forsyning i bilen eller med deg hvis du reiser med noen andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147855.html

Previous:
Next:

driving tips