Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan håndtere en 4-Way Stop

Å kjøre gjennom de fleste byer og tettsteder bringer deg til en 4-veis stopp på enkelte punkt. Enten det er ved et stoppskilt eller et rødt lys, kan 4-veis stopper forvirre noen av de mest erfarne sjåfører. Det er bare ett sett med regler som gjelder for 4-veis stopper, selv om mange ikke følger dem. Lær hvordan du håndterer en 4-veis stopp ved å følge disse trinnene. Instruksjoner
en

Slow bilen din når du nærmer deg en 4-veis stopp. Som du stoppe ved stoppskilt eller rødt lys, legge merke til om det er noen biler på noen av de andre stopper, eller hvis det er noen nærmer seg samtidig.
2

Stopp kjøretøyet helt. Dette betyr at dekkene er stoppet helt og ikke rulle i det hele tatt. Hvis det er kryss gange linjer eller malte skilt på veien, stopper ved de aktuelle linjene. Hvis det er et stoppskilt og det er ingen linjer på veien, stopper når fronten av bilen er selv med stoppskilt. Hvis det er noe blokkerer visningen av de andre stopper tegn, kan du bevege deg framover når du har stoppet helt på egen stoppskilt.
3

Se på andre stopper for å se om det er noen andre biler stoppet eller flytting. Bilene forlater stopp skilt i samme rekkefølge som de kom. Den første bilen til å komme fram til en fullstendig stopp er den første bilen lov til å forlate stoppskilt.
4

Vet at hvis det er mer enn ett kjøretøy ankommer på samme tid på 4-veis stopp , kjøretøyet lengst til høyre lov til å forlate først. Tillat alltid minst et par sekunder for å sikre at ingen andre tar av selv om det er din tur til å gå ut først. Mange folk ikke følger denne regelen, selv om det er lovlig måte å forlate en 4-veis stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/147856.html

Previous:
Next:

driving tips